Anlat

7.8K 415 75
                                    

Sabah abimin yanağıma buse kondurması ile ona döndüm. Gece boyunca uyumamış sadece ağlamıştım.

"Ebru nasılsın abicim? Bir isteğin var mı?" diye soran abim ile "Yalnız kalmak istiyorum." dedim.

Abim "Sen nasıl istersen güzelim. Ben aşağıdayım bir isteğin olursa ara." derken odama birden Rabia Teyze girdi.

"Onur sen odadan çık biz Ebru ile özel olarak konuşacağız." diyen Rabia Teyze ile abim karşı çıkacakken Rabia Teyze öyle bir bakış attı ki abim zorunluluktan odadan çıktı.

"Seni kim tehdit ediyor? Ya da plotoniğin kim?" diye soran Rabia Teyze ile cevap veremedim.

"Ne ile tehdit ediyorlar?" diye soran Rabia Teyze ile "Söyleyemem." dedim.

"Hemen ayağa kalkıp benimle geliyorsun seninle halletmemiz gereken bazı işer var." dedi Rabia Teyze. Sesinden beni anladığı ve yardım edeceği belli oluyordu. 

"Tamam" dedim ve yataktan çıktım. Dün zaten kıyafetlerim ile yattığımdan üstümü değiştirmedim.

"Hadi gidelim." diyen Rabia Teyze ile odamdan çıktık. Odamın önünde bekleyen abime "Ben Rabia Teyze ile gidiyorum. Beni merak etme." dedim.

Abim tereddütle izin verince Rabia Teyze ile evden çıkıp arabasına bindik. Rabia Teyze arka koltuktan bir poşeti bana verirken "Bunları giy." dedi.

"Niye?" diye sordum. "Birazdan açıklarım." diyen Rabia Teyze ile onu dinleyerek üstümdekileri çıkarıp verdiği giysileri giydim.

"Telefonunu da ver." diyen Rabia Teyze ile telefonumu ona uzattım. Rabia Teyze arabanın camını açtı ve kıyafetlerimle telefonumu camdan aşağı attı.

"Kimseye bir şey söylemediğine göre seni tehdit eden kişi seni dinliyor. Ve bu dinleme cihazında her yerde olabilirdi. Bende işimi garantiye aldım." dedi Rabia Teyze.

"Torpido gözünde yeni telefonun var. " dedi Rabia Teyze. Torpido gözünden telefonu aldım ve "Teşekkürler." dedim.

Kısa bir süre sonra bir deponun önünde durduk. Rabia Teyze arabadan inince bende arabadan inip onu takip etmeye başladık.

İçeri girdiğimde bütün Dışlananlar buradaydı. "Otur ve bize olanları anlat Ebru." diyen Volkan Amca ile boştaki bir koltuğa oturup her şeyi anlattım.

"Anladım. Şimdi sen o herif ne isterse yapmaya devam et. Onu direkt yakalarsak annene zarar gelebilir. Biz anneni bulmaya çalışalım sen de o pezevenki dinlemeye devam et." dedi berke Amca.

"Peki Pamir? O nasıl?" diye sordum. "Üzgün ama ona olanları anlatamayız. Pamir duygularına karşı çıkamayıp işi berbat edebilir." dedi Rabia Teyze. 

SatıcıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin