Atıldın

25.1K 973 60
                                    

Müdürün odasına on beş dakika önce uyuşturucu sattığım çocuklar girince göz devirdim. Yakalanacaklarını tahmin etmeliydim.

"Bu ikisini tanıyor musun?" diye soran müdür ile "Evet bugün borcunu ödeyen arkadaşım." dedim.

"Aynı zamanda bir hoşlanma ve ödev durumu da varmış." diyen müdür ile sinirle gözlerimi kapattım.

İki bahaneyi birden mi söylemişlerdi? Bu gerizekalılara mal satarak kendi çukurumu kendim kazmıştım.

"Gelmediğim günün ödevlerini aldım ve benden hoşlanıyormuş." dedim. "Hangisi senden hoşlanıyormuş?" diye soran müdür ile çocuklara döndüm.

Kesinlikle birisi benden hoşlandığı yalanını söylemişti. Hızlıca ikisini de inceledim. Sol taraftakinin dudağı kurumuş ve bileğinde siyah lastik toka vardı.

Demek ki onun sevgilisi vardı. Hızlıca sağ taraftakini gösterdim. "Keşke üstlerinden senin verdiğin paketleri bulmamış olsaydık. O zaman sana inanabilirdik." diyen müdür ile sinirle gözümü kapattım.

"Ebru seninle açık konuşacağım kızım. Sen çok güzel ve zeki bir kızsın. Normalde böyle bir durumda işin içine polis girerdi ama bu olayın üstünü kapatacağım. Maddelere ve paraya el koyacağım seni de okuldan atacağım." dedi müdür.

"Paralar şuan bende değil." diye yalan söyledim. Müdürün bana inanmadığına emindim ama bunu görmezden geldi.

"Peki o zaman sadece maddeleri alıyorum ve sende okuldan gidiyorsun." diyen müdür ile "Tamam" dedim ve odasından çıktım.

Müdürün kapısının önünde beklerken maddeleri sattığım çocuklar da müdürün odasından çıktı.

Sinirle "Ne bokuma beni yakalatıyorsun!" dedim. "Görmüş bizi ne yapsaydık?" diyen çocuklar ile kollarınızı uzatın." dedim

İkisi de anlamayarak kollarını uzatırken cebimden çakımı çıkardım. İkisi de anında kollarını çekerken "Uzatın! Yoksa patronuma isminizi söylerim!" dedim.

Patronumu daha önce hiç görmemiştim ama herkes ondan korkardı. Çocuklar kollarını uzatınca ikisine de E harfi çizdim.

Bunu dışarıdan görenler anlamasa da bizim patron için çalışan satıcılar anlardı. Her satıcının kendine göre bir izi vardı. 

Ve bu iz birisinin kolunda ise güvenilmez ve uyuşturucu satılmayacak biri olduğunu anlardık.

"Bundan sonra bizim gruptan kimseden madde alamayacaksınız." dedim ve çakımı geri cebime koyarak yanlarından uzaklaştım. Şimdi yeni bir okul bulmalıydım.


SatıcıOù les histoires vivent. Découvrez maintenant