Hoofdstuk 7.

97 8 0
                                    

Ik word wakker. Het is zondag ochtend. Ik voel nogsteeds dat Eloi tegen me aan ligt. Een warm gevoel loopt mijn lichaam binnen. Hoe laat is het eigenlijk? Ik pak mijn telefoon en zie 07:24... Een beetje vroeg, maar ik ga niet meer kunnen slapen. Eloi's adem gaat traag en diep. Die slaapt nog. Ik blijf nog 10 minuten liggen om te genieten van zijn warmte. Daarna pak ik zijn hand en til die voorzichtig op zodat hij niet wakker word. Ik rol onder zijn arm vandaan en sta op. Ik hou het Soundgarden shirt aan. Ik loop naar de inloop kast en neus een beetje tussen zijn spullen. Dan zie ik een stapeltje met joggingsbroeken. Ik pak de zwarte er tussen uit en trek die aan. Lekker oversized. Dan loop ik naar de badkamer om mijn tanden te poetsen. Ik snuffel wat door de kastjes en zie dan zijn luchtje staan. Ik ruik er aan. Precies zijn geur... Ik spuit 2x en loop dan naar beneden. Veerle slaapt ook nog. Ik loop naar beneden en neus wat door de kastjes. Er is niet veel meer... Dan zie ik een pakje pannenkoeken mix liggen. Ik pak ook de rest van de ingrediënten en besluit maar pannenkoeken te gaan bakken. Na ongeveer 10 pannenkoeken is het beslag op. Ik haal er 3 van de stapel en pak wat stroop die ik had gevonden. Ik giet wat stroop in een bakje en zet dat bij de 3 pannenkoeken. Die breng ik zo naar Veerle. De andere 6 laat ik op het andere bord leggen. Ik pak een dienblad en leg de 2 borden er op. Ik pak ook 3 glazen en fles jus d'orange en loop dan eerst naar Veerles kamer. Het is ondertussen al half 9. Ik tik op haar schouder en zet het eten op haar nachtkastje. Dan schenk ik een glas jus in. 'Dankje!' Zegt ze slaperig. 'Geen probleem!' Net als ik wil weglopen hoor ik mijn naam. 'Wat is er?' Vraag ik aan haar. 'Jij en Eloi he... Het is echt lief!' Zegt ze . Ik krijg een kleur. 'We uhm, we knuffelen... Meer niet. Dat wil ik ook niet... Denk ik.' Zeg ik een beetje beschaamd. 'Maak je nou niet druk, dat komt echt wel goed! Het is alleen heel schattig. Ga jij nou maar gouw naar hem toe!' Zegt ze en ze lacht naar me. 'Hahaha, dankje! Tot straks!' Zeg ik blij en ik loop weer naar boven.
Ik zet het dienblad op het nachtkastje en ga dan bovenop Eloi zitten die nu op zijn buik ligt. 'Eeellloooiiiii' zeg ik lachen en beweeg op en neer. 'Ontttbiijjjttttt!' Zeg ik in zijn oor. Hij is wakker en gooit me van hem af op de andere kant van het bed. Hij springt nu op mij en doet het zelfde als dat ik bij hem deed. 'Jaaaa-haaaaaaa' Zeg hij lachend. Hij springt van me af en ziet wat ik heb gemaakt. 'Ahhhwww....' zegt hij en kijkt om. 'Ik was al wakker geworden dus ik dacht, laat ik maar ontbijt maken.' Ik ga recht op zitten. Eloi doet het zelfde en kruipt wat dichter tegen me aan, zodat het dienblad op beide onze benen kan liggen. 'Super lief van je! Topvrouw ben je!' Zegt hij en kijkt me aan. Dan doet hij het... Hij geeft een lief kusje op mijn voorhoofd. Ik krijg een kleur, maar Eloi ziet het niet, want die is al druk bezig met zijn pannenkoek eten.
Na 1 pannenkoek zit ik al eigenlijk vol. Eloi krijgt er 2 op. 'Nou dan hebben we er nog 4 voor vanmiddag.' Zegt hij en zet het dienblad op zijn nachtkastje. Dan slaat hij zijn armen om me heen en begint me te knuffelen. Zijn greep verslapt een beetje. Laat hij me los. 'Ik ga even douchen' zegt hij. 'Okee, dan ruim ik alles even op'. Ik spring op. Als ik aan de andere kant van het bed ben en zie dat Eloi net de inloop kast in wil lopen, loop k snel naar hem toe en geef hem een knuffel van achteren. Ik kietel hem in zijn buik en hij klapt dubbel. 'S-hahaha, sto-stooppp! Hahahahah,' smeekt hij en draait zich dan om. Hij gooit me op het bed en rent dan snel de douche in. 'Mietjeee!' Roep ik lachend en sta dan weer op. Pak de vieze borden en glazen en loop alles naar beneden. Eenmaal beneden staat Veerle net haar spullen in de vaatwasser te zetten. 'Kom maar, ik ruim het wel in,' zegt ze. 'Ik ga zo even boodschappen doen, want er is niet heel erg veel meer.' Zegt ze daarna. 'Is goed!' Zeg ik. 'Misschien kunnen jij en Eloi even naar het park of bos ofzo?' Ze geeft me een knipoog. 'Misschieennnnn...' Ik lach. 'Ik ga me even omkleden' zeg ik dan. 'Bij mij in de logeerkamer staan allemaal dingetjes van de Zara C&A en primark, misschien zit daar wat leuks voor je bij!' Zegt Veerle. 'Okee, thanks!' Zeg ik, en loop dan naar boven. Ik kijk in de logeer kamer en zie de tassen staan die Veerle had geshopt in de stad. Ik zie een mooie zwarte blouse. Dan zie ik ook een zwarte broek. Ik trek de broek aan en dan het bloesje. Hij is een beetje te groot, dus ik stop hem in mijn broek zodat het een "pof randje" heeft. 'EVAAAAA!' Hoor ik van boven komen. Ik schrik, is er iets ergs gebeurd?! Ik ren naar de badkamer en trek de deur open. 'Is er ie- O... oeps... Ik zal voortaan maar kloppen,' Ik zie Eloi halfnaakt met een handdoek om zijn middel staan. 'Uh, Ik ben mijn kleding vergeten te pakken toen je me martelde...' Hij schiet in de lach. 'Oeps sorry, ik haal snel iets!' Ik een naar boven en loop de inloop kast in. Ik pak een zwarte trui en en zwarte broek. Toen besefte ik me dat hij waarschijnlijk ook geen boxer had meegenomen. Ik zoek tussen zijn kleding en trek dan een la open. Ik wil een boxer pakken, maar naast de boxers ligt ook iets anders...

Heeyy, dit is al weer het 8e deel! Nouuu k weet niet veel te zeggen dus doeeggg xx @eloiyoussef.fan

His deep stare ~Eloi YoussefNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ