🌹2🌹

2.2K 50 2
                                    


Už asi patnáct minut si tu jezdím tam a zpátky. Jednou jsem zahlédla kluka podobného Vránovi ale to se mi asi jen zdálo. Byla by to až moc velká náhoda kdybych ho tu potkala.

Takto se za vrtá do své mysli že si ani nevšimnu toho že každou chvíli narazím do svalnatého kluka co to na bruslích umí dost dobře. A jelikož jedeme oba dost rychle, pád nebude moc příjemný. Jak jsem řekla tak se i splnilo. Narazím do kluka, jenže ten je vyšší, svalnatéjší a asi i víc trénovaný než já, takže hned po nárazu padám na zem. Jenže to bych nebyla já kdybych nespadla docela blbě. Po nárazu na led se moje tělo ještě chvilku klouzalo až jsem dojela asi o další čtyři metry dál a narazilo do mantinelu.

Osoba do které jsem narazila, ihned přijela ke mě. Ukázal se mi. Byl to opravdu on. Jakub Vrána. Začal se mi anglicky omlouvat. ,, Můžeš česky." ,, Ehm... Omlouvám se. Jsi v pořádku? Dokážeš stoupnout?" ihned jsem to zkusila ale nešlo to.,, Já.... Nemůžu. Nejde to. Prostě ne. " začala jsem vzlykat. ,, Shhhh.... to bude dobrý. Já tě teď odnesu do auta a za jedeme do nemocnice. Neboj, když už jsem tě zranil tak se o tebe postarám. " dopověděl a ve mně v tu chvíli hrklo.

,, Ne. Do nemocnice nemůžu. Je to tu moc drahý. To bude dobrý. Já.... Jen jestli mi pomůžeš dojít do nějakého hotelu. " ,, Do nemocnice se jede. Já tě zranil, já platím. Peněz mám dost a pokud máš cestovní pojištění tak to nebude tak moc. A kde bydlíš? " zeptal se když mě nesl k autu.,, No to právě nevím. Přiletěla jsem dnes a měla převzít klíče od bytu. Jenže na schůzce mm i řekli že tři dny tam ještě nesmím. Že mi tam dají batoh ale to je vše. Mám si prý najít hotel. To se jim lehko řekne když mají stálý plat. " smutně jsem se zasmála.

,, Takže ty nemáš kde bydlet? Tak ty dvě noci budeš u mě. Není to otázka. Ale mám v bytě jen jednu postel. Budeme se muset podělit. Můj velký být se totiž opravuje. " ,, Jsi moc hodný. Nevím co bych dělala kdybych tě nepotkala." když jsem to do řekla byli jsme skoro u nemocnice.



Kratší ale nějaká je... Budu se snažit vydávat každý den nebo obden.

THE BEST THING THAT EVER HAPPENED TO USDove le storie prendono vita. Scoprilo ora