🌹18🌹

1.2K 29 0
                                    

Jsem ve třetím měsíci.
Jde to na mě už vidět. Nosím volné oblečení takže se to trochu maskuje.

Také už ale přemýšlíme kdy to ostatním řekneme. Vrátíme se k tomu jak vypadal minulý měsíc.

Bylo to hrozné. Bylo mi pořád špatně. Zvracela jsem, motala se mi hlava a nedokázala jsem stát aniž bych se někoho držela.

Prý je to těma problémama na začátku. Kuba z toho byl hodně špatný. Přiletěla za mnou mamka abych taky nebyla sama jelikož Kuba měl hodně tréninků a zápasů.

Díky Bohu se to už hodně zlepšilo a mamka se mohla vrátit domů. Teď sem občas zajde bratr protože má hodně času. No co. Ve většině času pracuje doma. Já už zase pracuju. Musela jsem se za ten měsíc některých práci vzdát ale jiné mi zůstali. Lidí kteří zůstali mají slevu.
Byli opravdu moc milí. Když jsem jim řekla že mám malé zdravotní potíže kvůli kterým jsem hodně unavená tudíž nemohu pracovat, tak mi řekli že si ten měsíc počkají a ať se hlavně uzdravím.

🌹🌹🌹

Kuba už přišel domů. Donesl nám večeři. Čínské nudle. Tohle jídlo opravdu miluju. A říkáte si že by to Kuba neměl? Má speciální které nejsou tak mastné a je tam více zeleniny. Také mi udělal radost tím že se mi stavil pro další sklenky kyseliny okurek a burákového másla.

,, Já si myslím že by jsme jim to mohli říct na začátku čtvrtého měsíce. Ne všem. Jen klukům z týmu, možná vedení a hlavně rodinám. Co kdyby jsme je pozvali a udělali takovou menší oslavu kde by se to dozvěděli. Ale to by chtělo až v pátém. Pokud bude taková oslava, budou si hned všichni chtít sáhnout na břicho a není mi příjemné že by mi měl sahat na docela ploché břicho někdo jiný než já a ty."
,, Souhlasím. Ale možná bych to ve čtvrtém řekl už klukům. Začnou si toho všímat. Gudas se mě pořád ptá jestli se nám to už konečně povedlo. Jo a pak to doplní. Asi jo když ti to tak jde na ledě." zasměje se Kuba.

,, Dobře. Takže ve čtvrtém uděláme párty pro kamarády tady. Vy budete tu novinu moct trochu zapít a my budeme drbat o těch klasickejch věcech. V pátém měsíci kdy už bych podle Niky měla mít docela velké břicho podle toho jak prý vypadá teď, uděláme oslavu pro rodinu. To by jsme mohli pozvat i kamarády z Česka. Myslím kluky z nároďáku se kterýma se hodně bavíš a tal dále. Já nemám koho pozvat takže... Mohli by jsme pozvat Andrého. Už tu dlouho nebyl. No a veřejnosti bych to řekla na konci pátého."

Kuba se vším souhlasil. Byla jsem už opravdu hodně unavená a tak jsme šli radši spát.

THE BEST THING THAT EVER HAPPENED TO USWhere stories live. Discover now