🌹10🌹

1.3K 27 0
                                    

Už jsem týden po operaci.
Poslední dobou se nic nedělo.

Sice už máme s bratrem dodělaný
byt, ale já pořád bydlím s Kubou.
Asi se ani stěhovat nebudu. Teda budu.

Stěhování do Kubovo velkého bytu odloženo. Bylo potřeba tam prý ještě něco dodělat. Vůbec netuším co. Prý to je nějaké překvapení.

Budeme se stěhovat když už budu chodit na rehabilitace. Což je za týden. Popravdě? Trochu podvádím. Cvičím už dva dny. Ty cviky co jsem cvičila tenkrát. Ale nemůžete se na mě zlobit.

🌹🌹🌹

Stěhujeme se. Už nenosím ortézu. Jenom mám vždy po ruce berle.
Kuba odvozil všechny krabice a já už teď jedu do "našeho" bytu. Je to divné tak říkat ale Kuba to chce. A co bych pro něj neudělala. Taky jsem včera volala s mamkou a ta mi řekla že přiletí na návštěvu. Za týden.

Být je nádherný. Ale ještě jsem neviděla jednu místnost. Prý je tam to překvapení. Když mi Kuba řekne ať otevřu tak nejistě nahlédnu dovnitř.

Stojím v místnosti s otevřenou pusou.
Je to nádherný šatník. Jsou tu poličky na boty a spousta věšáků. Uprostřed je kulaté sedátko. A naproti dveřím kosmetický stolek. Je tam strašně moc kosmetiky. Značkové. To znamená že drahé. A taky hodně oblečení které bylo určitě taky drahé.

To vše mi nažene slzy do očí.
Uslzená a s úsměvem se podívám na Kubu a obejmu ho.

Děkuju jak zběsilá.
Jelikož je už večer jdeme si lehnout.
Co se mi nelíbí je tu málo dekorací.
Ale Kuba říkal že to tu spolu přestavíme. Už se na to těším.

🌹🌹🌹

Na našem bytě jsem si vážně hodně vyhrála. A myslím že se vám bude líbit.

Předsíň

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Předsíň

Předsíň

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
THE BEST THING THAT EVER HAPPENED TO USWhere stories live. Discover now