🌹14🌹

1.3K 31 1
                                    

POHLED LYDIE

Ráno jsem se probudila a opět mě vše hrozně bolelo. Už je to pět dní od toho co mě ty holky zmlátily. A taky už je chytla policie. Díky Bohu už se můžu docela hýbat takže můžu pracovat.

Také už s Kubou zařizujeme svatbu.
Bude přesně za rok. Hlavou mi ale pořád vrtá jedna myšlenka. Chce Kuba děti? Asi jsem to nezmiňovala ale miluju děti a chci aspoň tři.

Doufám že to má Kuba stejně. Nechtěla bych aby moje děti měly starého tátu. Musím se ho na to zeptat. Právě je tu Niky která mi nese polévku. ,, Niky, já už se o sebe vážně dokážu postarat. Co kdyby jsme to dneska večer ukončili."

,, Máš pravdu. Navíc teď má Kuba dva dny volna ne? Tak to pak asi už zvládneš." usmala se a podala mi polévku.

🌹🌹🌹

Je večer a Niky a Michalem jsou u nás na návštěvě. Prý nám chtějí něco oznámit. Niky odmítla víno a tak jsem si taky nedala. Asi jsou tu autem a bude řídit.

,, No tak asi by jsme vám to mohly říct... Jsou to dvě věci jednu ví i ostatní a tu druhou jen vy." začala Niky a dokončil to Michal. ,, Před týdnem jsem požádal Niky o ruku. V září bude svatba."
,, To je skvělé. "zasmála jsem se.

,, Lyd, půjdeš mi za svědka?" ,,A ty Kubo mě za svedka?" ,, Půjdeme rádi." přikývli jsme. ,, No a jelikož jste naší svědci tak by jste měli vědět ještě tohle." dořekli a podali nám obálku. Já ji s úsměvem přijala a otevřela. Když jsem viděla obsah, nemohla jsem uvěřit. ,, Panebože gratuluju. To je úžasný. Panebože. To. To. Ježiši." hned jsem Niky objala.

,, Gratuluju. Už fakt věřím že jsi chlap od narození." dělal si srandu Kuba. Sedli jsme bůhví jak dlouho a když už byl večer tak jsme si s Kubou v ložnici pustili film.

,, Kubí?" ,, Hm?" s úsměvem se na mě podíval. ,, Jak to vidíš se založením rodiny ty?" ,, No já.... když nám to řekli a viděl jsem tu tvou radost..... už se nebojím ti to říct. Víš...já bych chtěl děti co nejdříve. Nechci aby měli starého tátu." ,, Já to mám stejně. Úplně."
,, Mám nápad. Ale nevím jestli budeš souhlasit. Tři měsíce před svatbou. Tři měsíce před svatbou to začneme zkoušet co?" ,, Pane Vráno. Vy máte ale skvělé nápady."
,, Já mám ty nejlepší."

THE BEST THING THAT EVER HAPPENED TO USOnde histórias criam vida. Descubra agora