🌹33🌹

1K 28 1
                                    

,, je...... těhotná. Gratuluji."
Po tomhle jsem jen stál a koukal do blba. Je to nádherný pocit.
Ale radši bych si ho užíval s ní.

🌹🌹🌹

,, Sluší ti to zlato."
Řekl jsem Lyd když se oblékala na týmovou večeři. Má na sobě uplé tmavě modré šaty ve kterých ji jde vidět její pomalu rostoucí bříško. Je už ve třetím měsíci a my plánujeme říct klukům z týmu pravdu. Jelikož si oblíbili týmové večeře nebo jen tak zajít do hospody, vidí ji hodně často. Nemluvím o tom kolikrát už měli nějakou narážku že Lyd nepije alkohol. Takže by jsme jim to měli vysvětlit.

,, Tak jdeme? Už se těším jak jim to řekněme." Nejdřív se na mě usmála a pak mě políbila.

🌹🌹🌹

,, Bude to Tessa a konec."
,, Ale... "
,, Žádný ale Jakube. Prostě se jmenuje Tessa. Kdo má teď to malé v břichu? Kdo nemůže ani bruslit?! A kdo za to může?! Ty! Takže mě neštvi a řekni že se bude jmenovat Tessa. Jinak sbalím Stanleyho a jdu jim hledat nového tatínka. Nejspíš do Bostonu. Vzpomínáš na Lauka?! Brala bych ho. Vážně bych mu mohla zavolat. Třeba mě ještě bude chtít i těhotnou."

🌹🌹🌹

Pohled Lyd

,, Jak se ta krásná holčička bude jmenovat?"
,, Tessa Denna Vránová."
Odpověděl Jakub. Nakonec jsem mu dovolila druhé jméno Denna. A on svolil jméno Tessa když jsem zavolala Laukovi jen tak abych se zeptala jak se má a dozvěděla jsem se že má přítelkyni.

,, Takže Tessa. To je moc hezké jméno."

🌹🌹🌹

,, Tešo to tak nemušeš. Mušiš še kloušať." Řval Stanley na Dennu když byla poprvé na ledě. Will chodí na led už dlouhou dobu.

Jsou mu čtyři roky a bruslí od té doby co začal chodit. No jo. Kuba se vyřádil. A hádejte co. Nejenom na výchově dětí. Ale i na tvoření.

Jsem zase těhotná. Ne že by mi to vadilo protože to je ten nejhezčí pocit na světě ale je to zábava. Měla jsem několik chvil kdy jsem musela odjet a dát si od nich pauzu. Bylo to občas hodně těžké. Ale teď je všechno nádherné.

Já si hladím lehce viditelné bříško a přitom koukám na Stanleyho co bruslí na ledě a Kubu který učí malou Tess po ledě aspoň chodit. Jelikož měla dlouhou dobu problém s chozením po zemi, bála jsem se o ni. Když jsme byli na poslední rehabilitaci tak nám řekli že už chození po ledě zvládne. Ale že s bruslením máme ještě nějakou dobu počkat.

Bylo to pro nás těžké období. Už ani přesně nevím jak se tomu říká ale prostě měla problém naučit se chodit.
Nejdřív jsem nemohla spát já a potom už ani Kuba. Jednou usnul dokonce i v šatně. To už byl trenér dost naštvanej. Což bylo fakt super. Hráč vystresovanej a trenér nasranej. Když šel za Kubou s tím ať už se to neopakuje, tak na něj Kubí začal řvát jak to teď je a že by mohl trochu zmírnit jeho slovník a tak dále. To už trenér nevydržel a dal Kubovi facku. Že prý by se měl naučit chovat a přestat v práci myslet na problémy v reálném životě. Což jde špatně když má vaše dítě problém.

THE BEST THING THAT EVER HAPPENED TO USWo Geschichten leben. Entdecke jetzt