🌹3🌹

2.3K 46 1
                                    

Právě teď jsem u Kuby v náručí a nese mě na pohotovost. Nemůžu se postavit na pravou nohu. Stejně jako tenkrát. Sice jsem mu říkala že stačí když mě podepře, ale on si nedá říct.

,, Dobrý den tady Katie má něco s nohou a my nevíme co. Nemůže se na ni postavit. Pomůžete nám prosím? Samozřejmě vyšetření uhradím." vychrlil na postarší dámu rychle Kuba. Cestou v autě jsme se opravdu zkamarádili. Říkáte si že by jste se  takhle nechovali k cizímu klukovi, ale když je vaše platonická láska asi 5 let tak je to jiné.

Sestra nám řekla že mají zrovna volné místo a tak nás ihned zavedla na lehátko za jeden z mnoha závěsů. Tam mě Kuba hned položil a šel odevzdat moje doklady sestřičce aby si to mohla zapsat. Jen co se vrátil tak přišel doktor. Nohu mi trochu prohmatal a poslal na rentgen. Když jsem se z něho vrátila, tak mi doktor přišel oznámit že mám nohu zlomenou. Ale prý postačí sádra na tři týdny. Ihned po tom co to dořekl tak se mi udělalo smutno. Budu mít sádru na noze, pohyb možný jen s berlema a brácha přiletí až za tři dny, jednu noc mám sice slíbenou u Kuby ale na další si budu muset hledat hotel. A taky je za týden ten zápas na který se budu těžko dostávat. Tak ale třeba na tu sádru dostanu Kobovo podpis. Najednou mi cinknul mobil.
"Sorry ségra. Nastaly malé problémy a přiletím až za týden. Na kufr ti přijede přímo do bytu." tohle už jsem nevydržela a česky zanadávala. 
,, Doprdele! Sakra!" ,, Děje se něco?"
,, Bratr přijede až za týden. No to jsem zvědavá jak se o sebe ten týden postarám." ,, Budeš bydlet u mě" řekl bez váhání jakoby mi právě řekl že si půjde koupit jablko. ,, To nemůžu. Jsi moc milý a hodný ale nemůžu ti tak překážet." ,, Mě překážet nebudeš. Jestli jsi si nevšimla tak to nebyla náhoda. To co se dneska stalo se stát mělo. A já bych tě chtěl pozvat na oběd a taky bych chtěl aby jsi u mě bydlela aspoň než přijede tvůj bratr." ,, Děkuju moc. Ráda s tebou půjdu. A taky si myslím že to náhoda nebyla." usmála jsem se na něj ale to už mě převáželi na sádrovnu či jak se tomu říká. Když mi nasadili sádru dali mi berle. Ty mi ale byly k ničemu protože se Kuba rozhodl že mě odnese do auta buďto na zádech nebo v náručí. Tomu jsem se zasmála.

Sedím v autě a přemýšlím že bych mohla odpovědět bráchovi. V  tu chvíli si vedle mě sedá Kuba a rozjíždí se směr jeho byt.  "Čau bro. No jako naštval si mě hlavně protože jsem si zlomila nohu. Byla jsem na kluzišti a narazila do jednoho hokejisty, ten mě odvezl do nemocnice, uhradil vyšetření a bude se o mě týden starat. Než přijedeš. A taky mě pozval na rande. Jo a nemůžu být v  našem bytě nejmíň dvě noci. Prý se něco nestihlo." napsala jsem mu to vše protože jsem ho chtěla naštvat. Nesnáší když se kolem mě motají kluci. "Jakej hokejista?" přišla mi další zpráva. "Vrána bro" "Tak toho schvaluju. Dobrou" Když jsem si s ním dopsala, už jsme parkovali. Vypadalo to že byt tady musel stát hodně. Tenhle bytový dům je opravdu luxusní. Teď už mě nechal jít o berlích za což jsem byla ráda. Nechci se pořád jen nosit. Když jsme výtahem vyjeli do dvanáctého patra a vešli do dveří s číslem 13, spadla mi brada skoro až na zem. Už podle té chodby jsem poznala jak moderní, nádherný a drahý ten byt asi je.,, Není to nic moc. Jak už jsem říkal. Tohle není můj hlavní byt. Je opravdu menší ale docela krásný." dořekl a provedl mě bytem.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,, Máš to tu opravdu nádherný

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,, Máš to tu opravdu nádherný. Přesně podle pravidel. To si dělal sám nebo ti ho někdo zařizoval." ,, Hlavně ho zařizovala sestra. A podle jakých pravidel?" ,, No ty co nás ve škole učí. Já dělám totiž design. Teď už teda dálkově abych mohla žít tady s bráchou. Domů pojedu akorát na maturu a pak se tu pokusím najít práci." ,, Páni. To je zajímavé. No nic. Nejsi unavená? Nebo máš hlad?" zeptal se když jsme se posadili na sedačku. ,, Nechceš si jít už lehnout? Jsem unavená a trochu mě bolí ta noha." ,, Tak já si jen z ložnice přinesu polštář a deku a pustil tě tam." ,, Tak to ani nápad. Ty budeš spát se mnou v posteli. Já jsem známá tím že když už se něco děje tak nic neprodlužuju. A když už půjdeme na ten oběd..... tak s mým tempem mužem spát v jedné posteli" po tomto monologu se Kuba usmál. ,, Jo a mohla bych tě o něco poprosit?" ,, Jojo. Copak potřebuješ?" ,, No pomohl by jsi mi osprchovat? Budu mít na sobě spodní prádlo ale chci se alespoň trochu umýt." ,, Určite. Co bych neudělal pro holku co se mi líbí." No a tak mi teda pomohl se osprchovat. Popravdě? Ani by mi nevadilo kdybych před ním byla nahá.
Potom už jsem si oblékla jen pyžamo a šli jsme si lehnout. Kuba jen v boxerkách zalehl pod peřinu kterou sdílíme. Nakonec jsem v polospánku cítila jak si mě přivinul do náruče.

THE BEST THING THAT EVER HAPPENED TO USWhere stories live. Discover now