🌹epilog🌹

1.3K 23 2
                                    

,,Zlatíčko moje, neplekej."
Šeptal jsem k mému půl ročnímu synkovi. Je to neskutečné ale je to už přes dva roky od svatby. Po přibližne roce a půl
jsme se rozhodli, že by jsme chtěli dalšího člena naší rodiny. Máme psa a teď i syna. Jmenuje se Thomas. Nevím jestli vás to zajímá ale řeknu vám jak jsme k němu přišli. Nebyla to adopce. Když jsme o tom přemýšleli narazili jsme na stránku kde ženy místo toho aby šly na potrat nebo daly dítě do dětského domova, hledají nové rodiče. Vy ženu znáte v průběhu těhotenství a můžete být i u porodu. Potom vám dítě předá. Rovnou jste jejich rodiči vy. Je na vás jestli ji dovolíte se s ním stýkat nebo ne. My jsme samozřejmě chtěli jít do tohohle a tak tu máme Thomase. Jeho biologická matka je milá dvacetiletá slečna. Bohužel neměla prostředky na to aby si dítě nechala a ani se na něj necítila. Takže jsme byli úniková cesta a ona může být v klidu že se má Thomas dobře a může ho vídat. Aspoň jednou týdně jde s náma na procházku. Zatím. Prý se bude stěhovat daleko, takže už to nebude dlouho trvat.

Najednou někdo zazvoní.
,, To budou Finn a Tess. Půjdeš otevřít zlato?"
Zařval jsem na mého muže do kuchyně. Finn s Tess mají přijít na návštěvu. Nemůžu tomu uvěřit ale moje malá sestřička už je Burakovsky. Před rokem měli svatbu. Zjistil jsem že spolu na tajno chodili už rok před mojí svatbou.

,, Měli by jsme se přestěhovat blíž. Už těch pár metrů fakt nedávám." Řekne Tess a obejme mě. I když s jejím velkým břichem to moc nejde. Všichni jsme se zároveň přestěhovali do domků. Dělí nás od sebe asi tři domy. Ale jsou velké plus zahrada takže to je nějaký kus.

,, Tak co malá? Nezlobí?" Ptám se jí zatímco si bere Tomyho do náruče. ,, Malá nezlobí ale s ní už je to k nevydržení."
Ozval se Finn a přišel se za mnou pozdravit.

,, Je naštvanej protože ho nenechám vybrat první jméno. Má dovoleno jenom druhé."
,, Takže mamky metoda? Mě se taky líbí ale my vybrali Thomase hned." Zasmál jsem se.
,, A co jste teda vybrali?" Zeptal se Alex když přišel a vzal si do náruče našeho syna.

,, Bude to Melissa. Melissa Grace Burakovsky. Je to skvělé, že?"
Řekla nadšeně Tess.
,, Popravdě mi ani nevadí nechat výběr jména na ní. Tohle se mi vážně líbí."

A takhle jsme si povídali dále. Mluvilo se hlavně o dětech jelikož by Tess měla za týden rodit. Je úplně nadšená stejně jako Finn. Tess o tom sice neví ale Finn už má nakoupenou výbavu pro rok a půl staré dítě. Helmu, brusle, rukavice a hokejku. To má Thomas samozřejmě taky. Dostal ji od dědečka. Finn ji vybíral s Andrém taky. Ten je nadšený z přírůstku a prý se těší na vnučku. Je rád že ji budou mít v mladém věku. Protože na ni prý bude mít víc energie.

🌹🌹🌹

,, Thomasi, Meliss nestrašte je. Víte že jsou ještě poserové." Řvu na mého syna a neteř, jelikož straší své mladší sourozence a bratrance. Ano. Náš nejmladší bratr se taky rozhoupal a jeho žena mu dala dva krásné syny. My si pořídili ještě syna a dceru. Byla to úplná náhoda ale bylo to tak jak jsme si vysnili. Tess je teď těhotná. Děti budou mít věkový rozdíl osm let. Ale kdo nás zná neodsoudí. Měli s Finnem hrozně dlouho problém mít další dítě. A teď po letech se jim to už podařilo. Prý to bylo něco společného s mamky problémem. Ale už je zase šťastná. Za měsíc má termín a nemůžou se dočkat. Prý to bude kluk. Tak jsem zvědavý. Melissa i Thomas hrají hokej. Jsou spolu v týmu a jsou ta správná dvojka. Dávají gól za gólem. Nikdo neví jak je to možné ale jsou perfektně sehraní. A takhle dopadl náš život. Je to ten nejlepší život jaký si člověk může přát.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Takže. Jsem docela smutná že už tohle celé končí. Ale něco končí, jiné začíná. A tak je to i u mě. Chtěla bych se začít věnovat dalším rozepsaným příběhům na mém úctě a vydat jeden úplně nový. Takže doporučuju se ještě kouknout jestli vás u mě nezačne ještě něco bavit.

Také bych vám chtěla poděkovat za to že jste tuhle moji až moc optimistickou slátaninu četli. Děkuju. A taky bych chtěla poděkovat moji asi největší podpoře co teď mám. taholkazmesta. Děkuju že tě mám. Doporučuji přečíst si její knihu. Je o z velké části o hokeji. A myslím že pokud čtěte moji bude se vám líbit i její. Takže děkuju ti A a děkuju vám moji čtenáři. Mám vás ráda a jsem za vás vděčná.

THE BEST THING THAT EVER HAPPENED TO USWhere stories live. Discover now