🌹20🌹

1.2K 26 0
                                    

Všichni co mají přijít mají určený čas. Výzdoba je hotová. Jsou to nafukovací zlaté balonky ve tvaru nápisu baby. Kuba má na sobě bílou košili s odznáčkem Dad. A. Já na sobě nic nemám. Stačí šaty pod kterýma mi jde břicho docela dost vidět. Aby jste chápali že si toho nevšimli dřív. Moc jsem mezi ně nechodila. Dokonce Kubovi říkali že jsem mu utekla. Ale pak jsem s e párkrát objevila v hodně volných šatech. No a taky jsme jim řekli že kvůli zdravotním problémům nemůžu cvičit takže přibírám.

Všichni už jsou tu. Já jsem s Niky v ložnici a Kuba vítá hosty kteří čekají na chodbě. Jdu do obýváku a Niky otvírá dveře. Takže už první můžou vejít. Všichni se tam ihned nahrnou a stojí s pusou dokořán. Pohledy jsou upřené na moje břicho a na Kubu. Jakoby to bylo nemožný a vše se jim zdálo. Kuba šel ke mně a ze zadu mě obejmul. Rukama hladil bříško a koukal po hostech. Ti se za chvíli vzpamatovali a šli nám přát.

Jedli jsme, pili, já samozřejmě nealko, a tak už byl večer.
Najednou jsem začala cítit že mi není moc dobře. Začala se mi trochu motat hlava a tak jsem se ihned otočila na Kubu co si povídal s Ovim, který mu říkal jak se po narození miminka dlouho nevyspí.

,, Kubí, jaksi se mi motá hlava. Pomůžeš mi do ložnice? Nechci sebou někde seknout." ,, Co že se ti? Jedem do nemocnice." ,, Kubo, je to normální. A když má rizikové tak je to ještě normálnější. Nešil. Pomoz ji do ložnice. Já najdu vhodné léky a dojdu." Kuba přikývl a pomohl mi vstát. ,, Kam jdete? Je brzo."

,, Není mi moc dobře. Tak si jdu lehnout. Nebojte. Kuba se vám vrátí." ,, Tak ať se ti udělá dobře."
,, Děkuju. Tak dobrou. Jo a po hlídejte ho ať se moc nezřídí."
,, Neboj dobrou."

THE BEST THING THAT EVER HAPPENED TO USWhere stories live. Discover now