🌹4🌹

1.9K 38 3
                                    

Ráno jsem se probudila do prázdného pokoje. Trochu mě to mrzelo ale ihned přestalo. Přestalo mě to mrzet když se ve dveřích objevil Kuba s tácem na kterém byly dva talíře plné lívanců a dvě sklenice s pomerančovým džusem. ,, Dobré ráno" Usmála jsem se na něj. ,, Dobré. Nevěděl jsem co máš ráda tak jsem udělal to co mám rád já." Nervózně se usmál. ,, Lívance miluju. Trefil jsi se perfektně." Vypadalo to opravdu výborně.

Když jsme dojedli tak jsme si v obyváku pustili film. Nevím jestli si mě Kuba našel na Instagramu ale pustil tam můj oblíbený After. Ano, hodně lidí si myslí že je to kravina ale já ho mám prostě ráda. Taky mi důkladně podložil nohu polštářky aby byla tak jak má. Při tomto gestu jsem se pouze pousmála a poděkovala mu.

,,Mám dnes trénink. Půjdeš se mnou? Já.....byl bych moc rád. A všiml jsem si tvé tapety. Jsi náš fanoušek?" zeptal se když film skončil. ,, No...jo. Vlastně vy jste byli první důvod proč sem jet. Bratrova práce se k tomu přidala až týden po tom co jsem zjistila že sem pojedu. Letenku a lístek na váš zápas jsem dostala k narozeninám. Konečně se mi splnil sen. A ráda a tebou půjdu pokud nebudu zavazet. Nebudu ostatním vadit? " ,, Ne, nebudeš ani zavazet ani nikomu vadit. Dnes budeme hrát menší zápas. Caps budou rozděleni na dva týmy. Budu hrát jen pro tebe." Když to řekl tak se mi zaplnily oči slzami. Tohle bylo to nejhezčí co mi někdy řekl, dá se říct, cizí kluk.

POHLED JAKUBA

Je opravdu nádherná. A nejen to. Je vážně hodně milá. Já vím... Známe se ani ne den a už oni říkám tohle. Ale to mě nezastaví vám říct pravdu. Já....cítím se s ní jako nikdy s nikým. Pokaždé když promluví, když se začne červenat nebo když se usměje tak cítím jak mi po těle lítá snad několik tisíc motýlů. Je to nádherný pocit. A možná jsem se do ní i zamiloval. Ale na tyto závěry je ještě brzo. Co ale mužu říct tak je to, že ji mám hodně rád. Ale taky nevím jak to cítí ona.

🌹🌹🌹

Omlouvám se že je tato kapitola takhle krátká ale příště bude delší. Což znamená zítra bude delší. Koukali jste se na zlatou hokejku 2020? Já ano a jsem ráda že se Kuba umístil na 4 místě. No nic. Pokračování zítra.

Jak si myslíte že Kuba představí Lydii
ostatním hráčům? Stane se něco co nám převrátí příběh vzhůru nohama? To zjistíte zítra. Dobrou.

THE BEST THING THAT EVER HAPPENED TO USWhere stories live. Discover now