🌹38🌹

891 24 4
                                    

Už jsem v pohodě. Normálně hraju a nikdo díky Bohu nemá narážky na moji orientaci nebo přítele. Taky už u nás byly na návštěvě rodiny. Mamka byla z bytu unešená. Zařídil jsem ho podle všech jejich pravidel. Už od malá mi je vtloukala do hlavy a konečně se to vyplatilo.

Jenže jsem nervózní protože zítra mají přijít obě rodiny zároveň. Těším se až je seznámím ale jsem i hrozně nervózní. Snad vše půjde podle plánu.

🌹🌹🌹

,,...takže si vlastně poprvé na bruslích zlomil ruku." Smála se moje mám s Alexovo mámou.
Vše šlo podle plánů ale já měl pořád pocit, jako by se mělo něco stát. Spokojeně jsem se opíral o kuchyňskou linku s rukou okolo Alexovo pasu. Poslouchali jsme mamky a občas se smáli. Tátové zrovna o něčem debatují v menší místnosti kde mám všechno vybavení na sport. Myslím že řešili nejlepší hokejky. Vždy jsem se tomu smál.

Když jsem se otočil na Alexe bylo vidět že není úplně v pořádku. Když jsem se ho zeptal, suše mi odpověděl že je jenom unavený. Přihodil k tomu úsměv a bylo hotovo. Uvěřil jsem mu. To byla ale chyba.

,, Já ještě udělám nějaký dobrý smoothie. To si pochutnáte." Mamky kývly a dal pokračovali v debatě o tom, v kolika letech kdo začal chodit na nočník.

Dal jsem Alexovi pusu s tím, že se jdi podívat, co dělají naši tatínkové. Dojdu k nim ale najednou slyším křik. Vyběhnu do kuchyně a chlapi mě následují. Když doběhnu na místo, vidím Alexe jak leží na zemi a nehne se.

Se strachem v očích se podívám na mamku která volá záchranku a chytám se zdi. Najednou cítím ruce okolo ramen. Byl to táta. Posadil mě a donesl mi vodu. Ví že mi vždy dělalo problém podívat se na někoho bez vědomí. A když to byl někdo koho mám rád bylo to o dost horší.

🌹🌹🌹

Alex je už pár dní v nemocnici. Už se probral ale nikdo neví proč zničeho nic zkolaboval. Přemýšleli jsme dlouhou dobu ale k výsledku jsme nedošli. Byl jsem z toho špatný. Hodně. Nakonec mě doktor jednou na chodbě zastavil a řekl mi že můj přítel prodělal klinickou smrt. Nebo tak nějak se to jmenuje. Ale nebylo to teď. Bylo to už dýl. Asi jsme spolu ještě nechodili. A jako následky po jeho "smrti" mu zůstal hodně nízký tlak. Takže může kdykoliv zkolabovat.

Ulevilo se mi že se ví co s ním je ale pořád to nebylo ono.

🌹🌹🌹

Úplně v klidu jsem byl az když jsem si Alexe odvážel domů. Doufám že už vše bude tak jak má.

THE BEST THING THAT EVER HAPPENED TO USWhere stories live. Discover now