🌹12🌹

1.3K 27 0
                                    

Kuba se rychle uzdravil a už zase hraje. Dnes jsem dostala za úkol jít s Kubou na trénink. Doufám že se na ledě nerozmajznu jako posledně. Tu modřinu na zadku mi Kuba musel mazat ještě tři dny. A pořád jsem musela ležet. Už pracuju. Poslední dobou hlavně na dálku.

Už jsme dorazili na stadion a všichni hráči se jen tak projíždí.
Když vstoupíme na led, Kuba se rozjede rovnou do středu. Následuju ho a najednou se kolem nás sestoupí všichni hráči do kolečka.

Když se rozhlížím, nevšímám si Kuby. Proto si ani nevšimnu toho, jak si kleká na koleno. Když jsem se na něj otočila, měla jsem oči plné slz. Klečel tam přede mnou na ledě, s nádherným prstýnkem v rukou.

,, Vím že sama nemáš ráda dlouhé okecávání, a tak se tě zeptám na rovinu. Miluju tě jak nejvíce můžu. Vezmeš si mě a uděláš mě tím nejšťastnějším mužem?" to už jsem se rozbrečela. Kývala jsem hlavou jak zběsilá.

🌹🌹🌹

Nemůžu tomu uvěřit. Jsem zasnoubená. Budu si brát kluka, který byl dlouhá léta můj crush. Je to úžasný pocit.

Právě jdu z obchodu. Včera jsem to oznámili veřejnosti. Jdu kolem jedné menší uličky a najednou mě do ní někdo vtáhne. V tu chvíli vůbec netuším co se děje a tak mají ti lidí šanci se do mne pustit.

Myslím že to byla parta holek.
Kopala do mne a když jsem neměla sílu tak si na mě jedna klekla a dala mi párkrát pěstí. Nemohla jsem se hnout. Jen jsem tam ležela a doufala že mě někdo najde. Pak už jsem ale bolest nezvládla a usnula. Asi. Větší pravděpodobnost je že jsem omdlela ale co.

Kubovo pohled

Když jsem přišel z tréninku, Lydia doma nebyla. Zavolal jsem ji ale nebrala mi to. Odvolal jsem všechny co tu zná ale u nikoho není ani nebyla. Zkusil jsem to ještě jednou a to už mi to někdo vzal.

THE BEST THING THAT EVER HAPPENED TO USKde žijí příběhy. Začni objevovat