-Sen ben aynı yatak?-

190 20 12
                                    

Okul çıkışından başlayarak anlatmaya devam ediyoruz sayın seyirciler. İzlediğimiz Na Jaemin-Huang Renjun maçında goller eşit sayılabilecek durumda. Huang Renjun, topu karşı kaleye atacağım derken kendi kalesine attı ve hızla devam ediyor. Taraftarlar çılgına dönmüş bir hâlde,  hepsi biliyor ki Huang Renjun, Na Jaemin ile aynı yatakta yatacağı için maça odaklanamıyor.

BU NASIL BİR KARMAŞA, BU NASIL BİR MAÇ??

HERKES AYAKTA VE HUANG RENJUN OKUL KAPISINDA GÖRDÜĞÜ AŞIK OLDUĞU O GÜZEL ÇOCUĞA İLERLİYORRRRR

Ve direkten döndü.

Jeno. kardeşim. zamanlaman. mükemmel. amk.

O gün işte okuldan çıktım. Kapıda bekliyordun, neredeyse koşarak yanına geldim, böyle yanımdasın ama dokunamıyorum çok saçma modeli gibi oldu ama öyleydi yani.

Jeno salağı çıktı karşıma birden.

"Pes atalım Renjun, Gta oynayalım Renjun, mafya olucam ben, büyüycem kocaman yakışıklı bir mafya olucam. Ezeli bir suçlu olucam sonra da çok ünlü bir futbolcu."

Ben ne diyor bu diye aval aval suratına bakıyordum, hâlâ çocuk gibi oyunlarda yapacaklarını anlatıyor. Hâlâ bir şeyleri kanıtlama derdinde.

O an Jeno'ya şey dedim.

O an Jeno'ya şey dedim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bir an durdu. Alt dudağı titredi, sonra arkasını dönüp bizi izleyen seni gördü. Bana tekrar döndü. Burnunu çekerek "Demek o çocuğu bana tercih ediyorsun." dedi.

Neredeyse her mektupta Jeno yüzünden sabır dileniyorum.

Bunu fark etmişsindir.

Ulan geri zekâlı, seninle oynasam yine suç oluyor zaten. Her kaybettiğinde yerinden kalkıp bir duvarın yanına gidiyor, yere çöküp dizlerini kendine çekiyor ve benim hile yaptığımı söyleyerek ağlıyorsun zaten.

Kazanınca, gerçi o çok nadir ama, günlerce benimle dalga geçiyor "Nasıl yendim ama?😎" ayaklarına yatıyorsun.

Ne çeşit bir malsın?

Neyse işte, suratına da bu soruyu kendi yüzüme yansıttığım bakışlarımı bol bol attım.
O da tuhaftır ama anlamış olacak ki elini havaya kaldırdı, işaret parmağını dudaklarıma koydu ve cilveli bir şekilde konuşmaya devam etti.

"Şşş, Renjun biliyorum. Onu benimle aldattığını söylemek istiyorsun. Bunu ona defalarca kez itiraf etmeyi de denedin biliyorum, bebeğim. Ama bu sorun değil, söz kimsenin yasak aşkımızın meyvesinden haberi olmayacak."

memories//renminWhere stories live. Discover now