Seviyorum lan

178 15 20
                                    

Bitti. Finale hoş geldiniz.

Elde edebileceğiniz en güzel şey sevilmek, inanın bana. Görmek isteyeceğiniz tek yüz, sevdiklerinizin yüzü, güvenin bana. Isısına hayran kaldığınız, dokunmak isteyeceğiniz tek ten aşık olduğunuz insanın teni, biliyorum.

Sorunsuz ilerlerdi her şey, mutluyduk.

Renjun hep mutluydu, babası başka bir ülkeye kaçmış öğrendik. Ve bu Renjun'in olan korkularını hayliyle azalttı. Güzel sevgilimin gözlerindeki parıltıların gün geçtikçe arttığını ve beni gün geçtikçe daha fazla sevdiğini gördüm, hissettim.

Liseden mezun olduk ve şimdi üniversite arayışı içindeyiz. Hissettiğimiz her şeyin gerçek olduğu farkındalığı mükemmel hissettiriyor. Hayranım ona ve evet, gerçekten mezun olmayı başardık.

Bu yolda neler oldu kısaca bahsetmek istiyorum.

Jisung ve Chenle sevgili oldular. Jeno hoşlandığı çocuktan hoşlanmadığını fark ettiğini söyledi. Renjun ve ben ise olanları büyük bir ciddiyet ile izledik. Çünkü beklemiyorduk, ne Jisung Chenle ile sevgili olabilir gibi geliyordu ne de bu yolda Jeno sap kalabilir gibi geliyordu.

Bir ara bize üçlü grup yapmak isteyip istemediğimizi bile sordu ve o gün kelimenin tam anlamıyla iğrençti.

Doğum günü kutluyorduk, kiminkiydi inanın hatırlamıyorum ama Jisung ve Chenle kenarda içtikleri içkiler yüzünden sızmışlardı. Tek sorun sızdıkları esnada birbirlerini öpüyor olmalarıydı.

Aylardır o görüntüyü nasıl silebileceğimi sorguluyorum ama yapamıyorum. ÇOK ÇOK KÖTÜYDÜ!?

Jeno ise az içmişti ve Haechan ise şu anki kız arkadaşıyla flörtleşmek ile meşguldü.

Neyse Jeno çakır keyif hâliyle hiç içmeyen bizim yanımıza geldi ve çok yalnız olduğundan yakınmaya başladı. Dakikalarca bu yakışıklı yüzün nasıl sap olabileceğinden, cüce Renjun'in bile benim gibi bir paçozla çıkıyor olmasına rağmen onun hâlâ sevgilisinin olmamasından bahsetti durdu.

En son ise derin bir nefes aldı ve bana bir kâğıt uzatırken dedi ki:

"Jaemin, seni hiç sevmiyorum ama bu benim numaram, üçlü yapmak istersen ara beni yala beni."

Renjun bu cümleden sonra önce bir öğürme sesi çıkardı, sonra o kâğıdı Jeno'nun elinden aldı ve ona yedirdi.

Jeno o kâğıdı yutana kadar başında beklediğini ve defalarca kez kafasına vurduğunu hatırlıyorum.

Kısacası üçlü yapma isteği macerası burada sonlandı.

Sonraki ayda ise Jeno hâlâ saptı ve Jisung'la Chenle giderek ciddileşen bir ilişkiye sahipti. Tek sorun sürekli birbirlerine mahalle ağzıyla çemkiriyor olmaları. Geçen gün Chenle içerden Jisung'a "ALDIĞIN ŞEYİ YERİNE KOYMAYI BECEREMİYORSUN, SEN BU GİDİŞLE BENİ DE KAYBEDERSİN, KOCAYA KAÇACAĞIM JISUNG! ANNEM BANA ALTINLAR VE ÇEYİZLER ALACAK, O BANA BAKACAK!" dedi.

Ama normal karşılamaya başladık. Evet kesinlikle başladık.

Mezuniyet günü ise... Tanrım... evet mezuniyet günü.

Renjun ve ben gayet klas bir şekilde kokteyllerimizi yudumlarken Jisung'ın ceketini havada döndürmesi ve arkada melodisini tanımlayamadığım ama insanda oynama isteğini arşa çıkaran bir müziğin çalması gecenin ilk olayıydı.

memories//renminWhere stories live. Discover now