~Κεφάλαιο 2~

89 11 0
                                    

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑΑ 🤩

Με πλησιάζει, πρέπει τώρα να βγάλω την τσάντα μου από την καρέκλα δίπλα μου για να κάτσει αυτός ο χιμπατζής; Oh to see without my eyes:(

Μαζεύω την τσάντα μου και τα πράγματα που είχα πάνω στο θρανίο στην πλευρά του, και κάνει ένα "τσου", τι τσου, ΤΙ ΤΣΟΥ; Γυρνάω και τον αγριοκοιτάζω, αλλά δεν αντέδρασε, απλά με κοίταξε στα μάτια ανέκφραστος. Τι παράξενος. Γύρισα προς τον πίνακα, για να μην τον κοιτάω, νιώθω άβολα.

Εκείνος έβαλε την τσάντα του στο πάτωμα αλλά δίπλα του, και απλώνεται στην καρέκλα. Είναι που είναι τεράστιος σαν γίγαντας αλλά πρέπει να πάρει και όλον τον χώρο; Εγώ πως θα κοιμηθώ;

-Κοίτα μπορείς να έχεις όσο χώρο θες, αλλά γίνεται στα θρησκευτικά και στην μουσική να μου αφήνεις χώρο για να κοιμάμαι; Φχαριστώ. Του είπα στα γρήγορα για να μην μιλήσω άλλο μαζί του, διότι δεν έχω όρεξη για καβγάδες, και εκείνος κάτι μουρμούρισε. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.

-Είπες κάτι; Τον ρώτησα και εκείνος γύρισε και με κοίταξε με το πιο σοβαρό ύφος έχω δει.

-Ναι είπα "Σκάσε σκύλα". Δεν με τρομάζει και τόσο τελικά, μου φαίνεται λίγο ανώριμος, να μην γίνω και γω λίγο; Αλλά φοβάμαι το τι θα ακούσω σε λίγο...

-Σκύλα; Πες την μάνα σου έτσι, όχι εμένα!

-Την λέω ήδη. Τι τραβάει και αυτή η γυναίκα άραγε; ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ!

-Δεν σε ρώτησα, και τώρα άσε με να κοιμηθώ.

-Δώστε μου ένα διάλειμμα. Μουρμούρισε, αλλά τον άκουσα, πόσα διαλείμματα θέλετε καλέ; ΚΑΙ ΑΜΑΝ Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ.

Άκουγα από πίσω μου κάτι κοπέλες να λένε σχόλια του τύπου "κοίτα πως του μιλάει; πως τολμάει;"

-Τολμάω όπως θα τολμήσω να σας πνίξω αν συνεχίσετε να μιλάτε για μένα! Είπα και εκείνες με κοίταξαν ενοχλημένες και το βούλωσαν.

-Πολύ ενδιαφέρουσα θα είναι η χρονιά φέτος. Είπε ο Ηλίας από μακριά, πόσο θέλω να τον πνίξω κι αυτόν! Αλλά απλά έβγαλα ένα βιβλίο από την τσάντα μου να διαβάσω γιατί έχασα τον ύπνο μου ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

-Άλκη Ζέη... Έχεις καλό γούστο στα βιβλία. Άκουσα από τον Ηρακλή δίπλα μου, μου κάνει εντύπωση που την ξέρει. Γενικά μου κάνει εντύπωση που μπορεί να μιλήσει για ένα απλό θέμα, χωρίς να λέει ένα "σκάσε σκύλα", ή "δώστε μου ένα διάλειμμα".

Excuse me?!!Where stories live. Discover now