~Κεφάλαιο 12~

40 7 0
                                    

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ🤩🤩🤩

-Άντε Όλγα τέλειωσες με το θεατράκι σου; Ρώτησε ο Ηρακλής την "Όλγα" απ' ότι φαίνεται.

-Σιγά μωρέ και εσύ, έπαθες κάτι; Η κοπέλα σου την πλήρωσε όχι εσύ. Είπε εκείνη γελώντας.

-Εμ, συγγνώμη που σας διακόπτω, αλλά... ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ; Είπα προφανώς φωνάζοντας, ήθελα μια απάντηση γιατί όσο έχετε μπερδευτεί εσείς, τόσο έχω μπερδευτεί και εγώ.

-Είναι η αδερφή μου, η Όλγα... Είπε κάπως επιφυλακτικά ο Ηρακλής, ααα...  

Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ; ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; Ψυχραιμία...

-Εγώ είμαι η διπλανή του Ηρακλή, είμαι η Εύη, χάρηκα. Της είπα και έδωσα το χέρι μου, και εκείνη με ένα χαμόγελο μου έδωσε το δικό της και κάναμε μια θερμή χειραψία.

-Δεν πιστεύω ότι είσαι μόνο διπλανή του...Ε; Είστε μαζί σε μια καφετερία, αυτό δεν θεωρείται ραντεβού; Είπε εκείνη με ένα πονηρό χαμόγελο.

-Εμ...όχι; Είπα εγώ κοιτώντας την με περιέργεια, και πήρα το τσάι μου από τα χέρια του Ηρακλή.

-Αμάν ρε Όλγα, δεν μπορώ να κάνω κάτι, αμέσως να υποπτεύεσαι κάτι! Άσε μας να πάμε στην δουλειά μας και τράβα και εσύ στην ευχή του Θεού! Είπε ξεσπώντας πάνω της, μάλλον της τα είχε μαζεμένα, και με τράβηξε από το μπράτσο για να φύγουμε από την καφετέρια, αφήνοντας πίσω μια άφωνη Όλγα.

Με τραβούσε σχεδόν σε όλη τη διαδρομή, αλλά τραβήχτηκα γιατί μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι, δεν μου αρέσει όταν με τραβολογούν.

-Γίνεται να ηρεμήσεις και να με αφήσεις; Μου ξέρανες το χέρι! Είπε και ήταν σαν να ξύπνησε από λήθαργο, άφησε το χέρι μου και ζήτησε συγγνώμη. Μα γιατί κάνεις έτσι τώρα; Τόσο πολύ σου χάλασε η διάθεση;

-Αχ... Έτσι έκανε και με την προηγούμενη μου σχέση, και ήταν εκείνη ο λόγος που τα χάλασα μαζί της. Απλά είμαι λίγο επιφυλακτικός. Είπε ξεφυσώντας και σταμάτησε να περπατάει.

HOLD  UP WAIT A MF MINUTE-- ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑ;

-Όπα όπα, περίμενε... Γιατί ανησύχησες; Αφού δεν είμαι κοπέλα σου; Τον ρώτησα και ήταν μια πολύ λογική ερώτηση, όλοι θα την κάναμε.

-Δεν ξέρω... Απλά έγινε χωρίς να το σκεφτώ, σαν ένστικτο; Χμ... Άρα είναι προστατευτικός από ένστικτο με μένα. Ωραία... ΓΙΑΤΙ;

Excuse me?!!Where stories live. Discover now