~Κεφάλαιο 11~

39 7 0
                                    

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑΑΑ

Θα την μαλλιοτραβήξω!! Μου είπε ότι το διέγραψε το βιντεάκι!

-Τι θα κάνουμε τώρα; Ρώτησα τον Ηρακλή, ο οποίος έβγαζε καπνούς από τα αυτιά του.

-Δεν ξέρω, πρέπει να το ξεφορτωθούμε! Συγγνώμη δεν το διέγραψε και μπροστά μας; Με ρώτησε, ενώ ξανά βλέπαμε το καταραμένο βιντεάκι με εμένα και τον Ηρακλή αγκαλιά το πρωί. Είχε βάλει μουσική να παίζει από πίσω, παίζει να ήταν το into your arms, και είχε φίλτρα και γω δεν ξέρω τι! Ήταν ένα ωραίο και πετυχημένο, θα έλεγα, edit με τα όλα του και φαινόμασταν σαν ζευγάρι. Που θα φτάσει η ηλιθιότητα αυτής της κοπέλας; Με έχει κάνει ρεζίλι σε 10 χιλιάδες άτομα, και έχουν την εντύπωση ότι εγώ και ΑΥΤΟΣ τα έχουμε; ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ COUPLE GOALS ΣΤΗ ΛΕΖΑΝΤΑ! Θα αυτοκτονήσω, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

-Μα το διέγραψε! Το είδαμε να συμβαίνει, πως είναι αυτό εδώ και γιατί; Θα της μιλήσω τώρα, πάω στην ταράτσα, κάτσε εσύ εδώ να προσέχεις την τάξη. Άμα περάσει κανένας καθηγητής, πες ότι είμαι στην τουαλέτα. Μην βρούμε και τον μπελά μας, με τους ηλίθιους που έχουμε μπλέξει! Του έδωσα εντολή και έφυγα τρέχοντας προς την ταράτσα. 

Πόσο ανεύθυνη και ανώριμη παίζει να είναι; Και αυτή και το αγόρι της; Το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να μας συγχύσουν, και εμένα πιο πολύ! Πόσες φορές θα τους το πούμε; ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ! Έφτασα στην ταράτσα, ώρα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Είδα την Ρωξάνη να κλαίει και τον Γιάννη να την χαϊδεύει στην πλάτη, ο Ηλίας που ήταν;

-ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ! Πετάχτηκε ο Ηλίας μπροστά μου και με τρόμαξε.

-Σιγά καλέ με τρόμαξες! Άσε με να πάω να της μιλήσω, γιατί κλαίει; Του είπα ενώ με έσπρωχνε για να μην την πλησιάσω.

-Γιατί ξέρει πως θα αντιδράσεις για το βιντεάκι, και δεν το έχει μετανιώσει. 

-Δεν θα την χτυπήσω, απλά θέλω να της μιλήσω! Άσε με ντε! Είπα και με άφησε.

-ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ!!! Μου είπε φωνάζοντας και έκλαιγε με λυγμούς.

-Δεν είπα κάτι, απλά θέλω να μάθω πως βρέθηκε στο instagram ένα διεγραμμένο βιντεάκι, το οποίο ήταν και επεξεργασμένο. Της είπα όσο ήρεμα μπορούσα, γιατί δεν ήταν λίγα αυτά που έγιναν σήμερα, και είναι ακόμα πρωί.

-Το είχα φ-φτιάξει ήδη, κ-και το είχα ανε-ανεβάσει. Είπε με παύσεις καθώς ρουφούσε τις μύξες της.

Excuse me?!!Where stories live. Discover now