~Κεφάλαιο 8~

52 7 0
                                    

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑΑΑ 🤩⭐

-το κεφάλαιο περιέχει σεξουαλικά σχόλια-

-Δεν θέλω ρε Γιάννη να το κάνω, δεν θέλω να βρω κοπέλα τώρα! Δεν μου το επιτρέπουν οι τρόποι μου, έχω μάθει να φέρομαι έτσι στις κοπέλες που σέβομαι. Είπε ο Ηρακλής και ένιωθε πάρα πολύ άβολα.

-Να σου πω κάτι, να το δεις αλλιώς. Ακόμα και ο Χίτλερ είχε κοπέλα, θες να μου πεις ότι είσαι λιγότερο ποθητός από τον Χίτλερ; ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΟΥ ΛΕΜΕ!

-Δεν είναι αυτό! Ξέρω ότι αρέσω σε άλλες κοπέλες, αλλά εμένα δεν μου αρέσει καμία.

-Δοκίμασε να δεις αν σου αρέσει η Εύη!

-Καλά, απλά για να με αφήσεις ήσυχο. Ρε τι τραβάω με σένα που έχω μπλέξει! 

-Για αυτό είσαι ο αδερφός μου, αν δεν το κάνεις όμως... Έχω ακόμα αυτά τα βιντεάκια από τα γενέθλια του Μήτσου, μπορώ να τα ανεβάσω ότι ώρα θέλω.

-Σκάσε επιτέλους, θα το κάνω! Είπε και την κλασική απάντηση του ο Ηρακλής και πήγαν να καθίσουν με τους υπόλοιπους, μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι. Ο καημένος ο Ηρακλής τώρα δεν μπορούσε να κοιτάξει στο πρόσωπο την Εύη, μετά από αυτά που του είπε ο Γιάννης τον επηρέασε.

-Επιστροφή στην Εύη-

-Νιώθω ότι δεν θα βρω ποτέ αγάπη! Είπε ο Ηλίας έτοιμος να κλάψει, είχε αρχίσει πάλι να γκρινιάζει για την ερωτική του ζωή και το πόσο αποτυχημένη είναι.

-Έλα βρε χρυσό μου ηρέμησε. Τον παρηγορούσε η Ρωξάνη, εγώ ήμουν έτοιμη να κλάψω από αυτά που άκουγα, μας έχει ζαλίσει με αυτές του τις σκέψεις!

-Δεν έχω αξία εγώ; ΕΓΩ;! Ακούς τι μου είπε το ρεμάλι που έχουμε για πρόεδρο της τάξης; Μου αρέσει που είναι γκέι, αλλά κάνει τον στρέιτ μπροστά στους άλλους!

-Ηλία πάντα να θυμάσαι ότι έχεις αξία. Έτσι κι αλλιώς τα όργανα του ανθρώπου είναι ακριβά στην μαύρη αγορά! Του είπα και εγώ με την Ρω αρχίσαμε να γελάμε.

-Βρε τράβα πνίξου, που εγώ σου λέω τον πόνο μου και εσύ με κοροϊδεύεις! Είπε σχεδόν φωνάζοντας.

-Μην νευριάζεις σε πειράζω! Είσαι υπέροχος, fabulous βρε παιδί μου. Φτερνίζεσαι γκλίτερ και κάνεις εμετό ουράνια τόξα. Είπα και άρχισε να γελάει μαζί μας.

Μετά από λίγο ήρθαν και τα αγόρια, τι έλεγαν τόση ώρα άραγε; Δεν θέλω να ρωτήσω γιατί πολύ πιθανόν είναι να με βρίσει ο Γιάννης, και αν αρχίσουμε να τσακωνόμαστε δεν σταματάμε.

Excuse me?!!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα