~Κεφάλαιο 9~

46 7 0
                                    

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑΑΑ

Όσο κι αν μου αρέσει η αγκαλιά του και με ζεσταίνει, νιώθω αμήχανα.

-Αν θες μπορείς να με αφήσεις. Είπα, αλλά εκείνος με έσφιξε πιο πολύ στην αγκαλιά του.

-Δεν θες να μάθεις τι έλεγε ο Γιάννης για σένα; Με ρώτησε με έναν εκφοβιστικό, θα έλεγα, τρόπο.

-Ναι θα ήθελα να μάθω, αλλά δεν νομίζω πως πρέπει να ανταλλάξω κάτι για μία απάντηση. Είπα και με μία γρήγορη κίνηση έφυγα από τα χέρια του.

-Κι αν σου έλεγα ότι πρέπει; 

-Θα πήγαινα μόνη μου στον Γιάννη να μάθω! Επίσης έχω κερδίσει το στοίχημα οπότε πρέπει να κάνεις ό,τι σου λέω! Είπα χαμογελαστά, και πήγα προς την πόρτα, αλλά ο Ηρακλής δεν με άφησε. Πρόλαβε και μπήκε μπροστά μου.

-Μην πας! 

-Γιατί όχι; Θα ήταν καλύτερο να ακούσω από τον ίδιο το τι σου είπε για μένα, αφού θες ανταλλαγή.

-Σου είναι δύσκολο να με αγκαλιάσεις; Με ρώτησε με ένα κάπως κοκκινισμένο πρόσωπο.

-Γιατί θες τόσο πολύ μια αγκαλιά από εμένα;

-Έτσι... Πω γιατί γίνεσαι τόσο σπαστικιά, απλά αγκάλιασε με! Είπε και πριν προλάβω να πω κάτι με τράβηξε και πήρε μια αγκαλιά, και το μόνο που έβγαλα είναι μια χαμηλή τσιρίδα τύπου Ζουμπουλίας από το Πάρα Πέντε (δηλαδή ένα χαμηλόφωνο 'ιιιιι').  Με ζέσταινε η αγκαλιά του, ήταν σαν ένα κινούμενο τζάκι. Άμα μας έβλεπε ο Ηλίας θα τσίριζε από την χαρά του, γιατί θα νόμιζε ότι τα φτιάξαμε. Γιατί, όμως, λένε ότι ταιριάζουμε ή μας περνάνε για ζευγάρι; Σε τι ταιριάζω εγώ με αυτόν ; Δεν βγάζει καθόλου νόημα, το μόνα κοινά που έχουμε είναι ότι μας αρέσουν τα βιβλία και ότι ψάχνουμε κάποιον που να μας καταλαβαίνει. Γιατί να μου φέρνει τις σκέψεις άνω κάτω; Τι του έκανα και με προβληματίζει τόσο πολύ; Γιατί με συμπαθεί; Δεν είμαι παρά ένα κορίτσι που κοιτάει την δουλειά του, και εκείνος είναι ο δημοφιλής playboy του σχολείου! Κάτσε εφόσον είναι έτσι τα πράγματα γιατί με αγκαλιάζει, και εγώ γιατί τον άφησα να με αγκαλιάσει; Μάλλον υπερβάλλω και θέλει απλά μια αγκαλιά... ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕ ΧΘΕΣ!

-Αχ τι καλά... Τον άκουσα να μουρμουρίζει και με έσφιξε ακόμα πιο πολύ με αποτέλεσμα το στήθος μου να πιέζεται πάνω στο δικό του. Οκέυ ίσως και να μην υπερβάλλω... ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΕΝΑ!!! Δεν έχω νιώσει τόσο άβολα ποτέ στην ζωή μου! 

Excuse me?!!Where stories live. Discover now