~Κεφάλαιο 4~

60 7 1
                                    

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑΑΑΑ 

-Ηρακλή τι κάνεις εκεί; Τον ρώτησα ενώ κάτι έκανε με την κασετίνα μου.

-Σκάσε ντε, θα δεις μόνη σου! Είπε και φάνηκε ότι ήταν θυμωμένος. Μία από τις συχνές διαθέσεις του.

-Καλά...Είπα και προχώρησα προς την θέση μου κοιτώντας τον με σχεδόν κλειστά μάτια, ξέρετε αυτό το "εχθρικό" βλέμμα στα γουέστερν.

-Τελείωνε, γίνεσαι ενοχλητική. Είπε και με ξενέρωσε, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ;

-Ούτε ένα αστείο δεν με αφήνεις να κάνω! Διαμαρτυρήθηκα ενώ είχα φτάσει πάνω από την καρέκλα μου.

-Κάτσε κάτω! Είπε χωρίς υπομονή και με έπιασε από την μέση και με κάθισε με το ζόρι στην θέση μου, αλλά το έκανε δυνατά και πόνεσε.

-Άου, σιγά καλέ! Να μου σπάσεις την σπονδυλική στήλη θέλεις; Κάπως τσίριξα, και πήρε τα χέρια του μέσα σε δευτερόλεπτα από πάνω μου.

-Συγγνώμη... Είπε τόσο σιγανά που μόνο οι σκύλοι θα τον άκουγαν. Αλλά σαν το λαγωνικό που είμαι, τον άκουσα.

-Ουάου, ο Ηρακλής Διαμαντόπουλος είπε τι; ΣΥΓΓΝΩΜΗ; Τον πείραξα και κάπως κοκκίνισε, λογικά από τα νεύρα γιατί είναι το πιο α-ρομαντικό άτομο που έχω δει.

-Μη με κάνεις να μετανιώσω που ζήτησα συγγνώμη! Μου φώναξε.

-Σε πειράζω ρε! Είπα και τον χτύπησα απαλά στην πλάτη, απλά έβγαλε ένα σημειωματάριο και δεν μίλησε. όση ώρα περιμέναμε να έρθουν τα υπόλοιπα παιδιά και τον καθηγητή στην τάξη, εκείνος απλά έγραφε κάτι. Μήπως είναι ραβασάκι...;Αν και δεν νομίζω. Ποίημα;;; ΒΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 'ΑΥΤΟΥΣ';

-Να δω; Τον ρώτησα και αρνήθηκε με ένα ξερό 'όχι'. Πόσο ξενέρωτος είναι τελικά, και που νόμιζα ότι εγώ ήμουν 'Η' ξενέρωτη.

Όση ώρα ζωγράφισε πήρα την απόφαση να ανοίξω την κίτρινη κασετίνα μου, και τονίζω ότι είναι κίτρινη γιατί το κίτρινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, μου θυμίζει την χαρά και την ενέργεια για αυτό! Ο Γιάννης και η Ρω με κοροϊδεύουν για αυτό, επειδή το ονομάζουν το χρώμα των ούρων, δεν έχουν άδικο, but they will never understand, they are uncultured swines.
Όταν την άνοιξα είδα ένα χαρτάκι που είχε έναν αριθμό τηλεφώνου και από πάνω το όνομα 'Ηρακλής', γιατί μου δίνει τον αριθμό του; Από κάτω είχε το όνομα του στο instagram, δεν το χρησιμοποιώ και πολύ είναι η αλήθεια, πιο πολύ χρησιμοποιώ το wattpad, για να διαβάζω βιβλία. Καθόλου προφανές έτσι;

Excuse me?!!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα