Érdekességek

2.6K 111 26
                                    

A történet elérte a 30k megtekintést. El se hiszem!! Nem gondoltam volna, hogy ennyien fogjátok olvasni. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki végigolvasta. Sokat gondolkodtam, hogy írjak-e egy-két dolgot a sztoriról, csak úgy érdekességnek, és azt hiszem eljött az idő. Lehet nem érdekel senkit, de azért leírom.XD 

1. Életem első története amit befejeztem. Teljességgel befejezettnek gondolom, mindvégig ez volt a célom, hogy a végén a korcs félvér beházasodik a szerelme falkájába. Ez volt az alapkoncepció. Happy end. Szerintem így a tökéletes.

2. 2019 augusztusában fejeztem be az írását, azon a napon publikáltam az első részt. Azért írtam inkább meg először és utána kezdtem részenként publikálni, hogy biztosan befejezzem.

3. A történet alapjaiban Twilight ihletésű. Eléggé egyértelműen XDD Még amikor néztem az első és második filmet akkor tetszettek meg benne a vérfarkasok és indiánok, és a közösségük.(kb 5-6 éve) Már akkor akartam írni egy hasonló sztorit, de sose foglalkoztam vele komolyabban.

4. Nem tudom pontosan, de azt hiszem majdnem egy évig írtam a sztorit.

5. A másik fő ihletésem egy indián utcazenész volt, akit év közben minden reggel láttam és hallottam Kelenföldnél amikor mentem suliba. Előtte is szerettem az indián zenét, de ő sokat dobott rajta. Bearanyozta a napomat ha ott volt és hallhattam.♥️

6. A részek írása közben mindig Leo Rojast hallgattam. Ő egy tüneményes, családos ember, azt hiszem Berlinben él. Indián származású, és nagyon jó hangulatú zenéket ír, játszik. Sok feldolgozása is van. Lessétek meg, beteszek egy videót tőle a részhez.

7. A színész akit Colt arcaként tettem be még valamelyik részhez, Martin Sensmeier. Akkor találtam amikor indián modelleket kerestem Colthoz. A hét mesterlövész című filmben játszott. Maga a film nem túl érdekes, sima western, és szegény nem sokat beszél benne, de nagyon jól néz ki. Coltként egy kicsit fiatalabb verzióját tudom elképzelni. Sajnos ahogy felettem is, felette is eljár az időXD

 Sajnos ahogy felettem is, felette is eljár az időXD

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

8

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

8. Sokat köszönhetek LauraTams -nak. Köszönöm, hogy mindig végigolvassa amiket irkálok és véleményezi! Bár most elég messze kerültünk egymástól, de az a 2 év amit egy fedél alatt töltöttünk azt hiszem mindkettőnk számára örök élmény marad. ♥️Lessétek meg az ő oldalát is, nagy BTS rajongó. 😅😝

+1 Nem tudom mit írhatnék még a sztoriról, így szeretném elmondani, hogy dolgozok egy második évadon. Shane és Colt története lezárult, de nem csak ők léteznek a világon. Lesznek benne régi és új szereplők is. Remélem sikerül mihamarabb befejeznem. 

Köszönöm, hogy elolvastad!♥️😁🦊

FalkábanDove le storie prendono vita. Scoprilo ora