Kimsin Sen?

139 19 158
                                    

Uzun süredir uyuyan ya da uyuduğunu zannettiğimiz Namjoon, elindeki laptopla bahçeye telaşla girdiğinde "İnternet içerikleri kısıtlanmış"dedi. İçtiğim kahve bardağını sertçe eğilip yere bıraktığımda "Nasıl yani?"dedim, Namjoon kafasını iki yana sallayarak "Daha önceden VPN adresini değiştirmiştim bu yüzden ben girebiliyorum ama başkan internet içeriklerine kısıtlama getirmiş"dedi. Taehyung ve Jungkook, fotoğraf makinesini rahat bırakıp yanımıza gelmişlerdi Namjoon'un telaşlı hali sebebiyle.

Hoseok da yanımda oturuyordu ama elindeki alışveriş listesiyle ilgilenmeyi kesmiş, odağını tamamen Namjoon'a vermişti. Kaşlarımı çatarken "Sebebi neymiş peki bir açıklama var mı?"dedim, Namjoon iç geçirdi "Gizli devlet bilgilerinin sızdırılmasını sebep olarak sunmuşlar"dedi, ardından derin bir nefes alıp "Uzun zamandır bunu araştırıyorum odada, hepiniz otursanız iyi olacak birkaç şey anlatacağım çünkü öğrendiklerim hiç iç açıcı değil"dedi.

Jungkook ve Taehyung yere oldukları yere çöküp bağdaş kurarken Namjoon da onların yanına oturup yüzünü ovuşturmuştu, Hoseok "Sen uyumuyor muydun?"dedi, Namjoon "Hayır uyku tutmadı bu yüzden ben de biraz araştırma yapmak istedim"dedi. Ben gelecek bilgilerin hepimizi endişelendireceğini hissetmiştim ve bu yüzden biran önce anlatsın istiyordum "Neler oluyor Namjoon anlat hadi"dedim.

Namjoon'un gözleri çok donuk bakıyordu "Öncelikle konunun bizle bağlantılı olmadığını söylemeliyim fakat tamamen ilgisiz de değil, internet içeriklerinin kısıtlanmasının sebebi gizli devlet bilgilerinin sızdırılması olarak gösteriliyor ama bu bilgilerin aslında neler olduğunu bilmek ister misiniz?"dedi, hepimiz kafamızla bilmek istediğimizi onaylarken Namjoon devam etti "Biz belirli bir kamuoyu yaratmaya çalışmıştık bildiklerimiz doğrultusunda ama ülke değiştiremediğimiz için bunu oldukça kısıtlı gerçekleştirdik. Bizim limitlerimiz vardı ama birilerinin anlaşılan o ki limiti yok, üstelik biz sadece atom bombası ya da nükleer çalışmalar hakkında yapılan insanlık suçlarını ve daha fazlasını düşünüyorduk, teknolojinin de silah olarak kullanılabileceği hakkında uyarılar yapmaya çalıştık. Lakin bizim bildiklerimizden de fazlası var"dedi.

Elindeki laptopta biraz bir şeyler yazdı ve bize bir video izletmeye başladı, yüzünde maske olan bir kişi belirdi ekranda ve robotik bir ses başladı konuşmaya "Biz belirli bir topluluk ya da karşıt görüş değiliz. Sadece halkın ve tüm insanlığın bilmesi gereken gerçekleri ortaya çıkartmak isteyen kimseleriz. Çok sevilen ve barışçıl başkanın gerçek yüzünü, işlediği dehşet verici suçları açığa çıkaracağız. Çocuk kaçırma olaylarının son derece arttığı ülkemizde, mülteci çocukların da gizemli bir biçimde ortadan kaybolmasının nedenleri tek değil, çeşitli.

Para ve mevkii ile her şeyin üstünü örtebileceğini sanan başkan ve suç ortaklarının üstünü örtemediği kanıtları size sunacağız. Başkanı aynı anda hem çocuk kaçırma hem pedofili, hem tecavüz hem de yasal olmayan maddelerin kullanımı ve satışı ile suçluyoruz! Başkan ve suç ortaklarının kullandığı gizli dil, parfüm isimlerinin kodlandırılmasıyla oluşmuştur. Aşağıdaki dökümanlarda bu kodlandırmayı ve anlamlarını, çocuk kaçırma olaylarının kanıtlarını ve çocukların niçin kullanıldığını size göstereceğiz.

Çocukların hem bedenlerini tecavüz ile kullanıp hem de ardından onları korkunç bir şekilde adrenalin salgılamalarını sağlayarak öldürüp elde ettikleri maddeyi de EGF adı altında pazarlıyor. Eğer ona hiç kimse dur demezse durmayacak ve zaten yaşamakta olduğumuz kabus daha da devasa bir nitelik kazanacak" dedi ve video sonlandı. Alttaki belgeleri de daha iyi okumamız için ekrana yaklaşırken hepimiz dehşet içinde bakıyorduk laptoba Namjoon "Sandığımızdan fazlası var, her zaman fazlası olacak"dedi.

Midem tekrar kaynamaya başlamıştı, tüm bunlar olurken yaşamaya devam edebilmemiz ne kadar korkunçtu. Bacağımı öyle sallıyordum ki herkes söyleyeceği kelimeleri seçemiyordu, dilimizi yutmuş gibiydik. Gördüğümüz her şeye inanmazdık elbette fakat kendi yaşadıklarımızdan sonra hiçbir şey imkansız ya da bir komplo teorisi gibi gelmiyordu. Üstelik kanıtlar da çok açıktı ve montaj olması ihtimalinin de olduğunu zannetmiyordum, zaten uzman olan kişiler görüntüleri kontrol edip montaj olup olmadığı hakkında yorum yapacaktır.

ALWAYS:NOWhere stories live. Discover now