Bölüm Değil

5.1K 220 71
                                    

Çooooooook ama çok uzun bir aradan sonra herhese merhaba! Dile kolay dört yıl geçti. Umarım iyisinizdir. Yani 2020'de ne kadar iyi olunabilirse tabi🙃

Öncelikle neden gittim? Dediğim gibi hikayeye odaklamıyordum. Daha sonra hayatımda çok şey oldu. Kendi hayatım ve duygularımla buraya zaman ayıramayacak kadar meşguldüm o zamanlar. Daha sonra zaman akıp geçti, ben değiştim. Burası önceliğim olmaktan çıktı. Yazamadım, yazmak istedim; zamanım olsa dahi kafamdakiler izin vermedi.

Beni anlamanızı ya da hoşgörü beklemiyorum sizden. Sadece merak edenlere ufakta olsa bir açıklama yapmak istedim.

Hayatım ve bu hikayeden de bahsetmek istiyorum biraz.

Yaşadıklarım liseye geçen her gencin yaşadığı gibi basit ve klasik şeyler olsada beni tamamen farklı biri yaptı. Benim için bu kadar önemli zamanlarda burası da aklıma gelmedi doğal olarak. Ayrıca fikirlerim de değişti ve siz fark etmeseniz bile bölümlerde sildiğim veya düzelttiğim kısımlar oldu. Ancak bir süre sonra bunu yapmayı da bıraktım. Çünkü o satırları yazan kişi ben değildim ki? Yani değişmesi gereken çok şey olduğunu fark ettim. Özellikle ilk üç bölüm...

Hikaye ile ilgili ilk planım bölümleri düzenlemek. Belki başlangıç tamamem değişir, bilemiyorum. Buna kızabilirsiniz, hakkınız da var kızmaya. Ama beni de anlamalısınız; değiştirmezsem olmayacak, olmazsa geri dönemeyeceğim. İlk bölümleri düzenleyip, buraya geri döndükten sonra yazdığım bölümleri yayınlamak istiyorum. Ufak bir spoiler;

İşte yayınlanmayı bekleyen bölümler

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İşte yayınlanmayı bekleyen bölümler...


Ayrıca yorumlarda birkaçınızın aklında soru işaretleri olduğunu görüyorum. Bu soru işaretleri eğer 4-5 yıl önceki Özge'nin yazdığı mantık hataları değilse emin olun ilerleyen bölümlerde cevapları bulacaksınız. Sabırlı olun. Hayatta her şey cevapları ile karşınıza çıkmaz.

Ve değiştirmeyi düşündüğüm bir konu daha; karakterler. Bildiğiniz gibi karakter tanıtımı adında bir bölüm var hikayede. Ancak bu bölüm beni rahatsız ediyor. Çünkü burada olmadığım zamanlarda, kitap okumaya devam ettikçe böyle belirlenmiş karakterlerin bizi okuduğumuz evrenden uzaklaştırdığını fark ettim. Anlayacağınız karakterlere fiziksel bedenler vermek istemiyorum. Onları kendiniz tanıyın ve kafanızda oluşturun istiyorum. Böylece onları istediğiniz gibi hayal edebilir ve onlara daha yakın hissedebilirsiniz. Sizce nasıl olmalı?


Ayrıca aklımda olan özel bölümler de var; mesela karakterlerle röportaj. Onlara istediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Hatta buna benzer fikirleriniz varsa buraya bırakabilirsiniz.



Son olarak bu süreçte cevap veremesem bile bana gerek mesajlarınız gerek yorumlarınızla çok destek oldunuz. Eğer bu hikayeye devam edebildiysem, yeni bölümler yazabildiysem ve şimdi düzenleme cesaretini gösterebiliyorsam sizin sayenizde. Koşulsuz desteğiniz için hepiniz teşekkür ederim.

Eğer sorularınız veya önerileriniz varsa buraya yorum bırakabilirsiniz. Yorumlarda bunları tartışabiliriz. Ayrıca bunun gibi birkaç bölüm daha gelebilir veya gelmeyedebilir. Emin değilim. Şimdilik görüşürüz💕

Çete SavaşlarıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin