▪️Prolog▪️

1.4K 87 51
                                    


CAMERON                         

                     Londra, 26 iunie 2019

         Am pășit alene peste pragul camerei, cu mâinile captive între degetele subțiri și lungi ale lui Sloan.Ochii ei aveau o lucire stranie, ca de felină care îți arătau cât de periculoasă poate fi posesoarea lor. Părul ei brunet îi cădea peste față când m-am apleacat și i-am sărutat buzele moi.

           Asta era una dintre părțile mele preferate la meseria mea și îmi plăcea la nebunie rolul pe care mi-l asumam în fiecare misiune. Mi-am depărtat puțin capul și am pășit  în față lipind-o pe fată de perete. Mi-am continuat numărul cuprinzându-i talia subțire între brațele mele. Am sărutat-o din nou, dar de data asta mai sălbatic, zdrobindu-i buzele cu ale mele.

         De obicei nu mă gândeam la operațile estetice pe care și le făceau diferitele femei cu care îmi făceam de lucru, dar acum nu m-am putut abține. Două? Trei? Sau mai multe? Mi-am redresat mintea și mi-am amintit că nu am voie să deau greș.

         Mâinile mele urcară puțin și rămăseseră oprite chiar sub sânii mari, strânși în decolteul rochiei obscen de sumară.

          – Trebuie să închid ușa, mi-a zis împingându-mă puțin de pe ea.

         – Ți-e frică când ești cu mine, am întrebat-o cu o voce catifelată.

         Aceasta a chicoti ușor și se duse să închidă ușa.

          – Să zicem că sunt persoane mai periculoase pe aici în afară de un motănel ca tine, a zis și m-a prins de gulerul cămășii.

        Am chicotit ușor și i-am zâmbit din nou arogant.

         Am traversat holul până într-o cameră mare unde trona un pat imens așezat în mijlocul încăperii, așternuturile roșii  distingându-se în lumina slabă a lunii care pătrundea prin ferestre.

        Sloan și-a trecut degetele peste pieptul meu și mi-a desfăcut nasturii cămășii, unul câte unul, părăsind-o pe podea.

        Of, se pare că trece la următorul nivel…

          A făcut un pas înapoi spre pat, urmată îndeaproape de mine. Am prins-o de umeri și am întins-o peste plapumă, împingând-o spre barele de la capătul patului. I-am întins mâinile peste cap și mi-am așezat buzele peste umărul ei, aștearnând sărutări mici. Trupul ei s-a încordat și un scâncet îi ieși de pe buze.Apoi m-am lăsat pe vine, începând să urc cu buzele pe picioarele ei dezgolite până am ajuns la materialul fin al rochiei. Acţionam pe îndelete, mişcându-mă lent și seducător. Mi-am ridicat puțin capul și am privit-o pe Sloan în ochii.

          Păcat de ea… E fată frumoasă, dar puțin cam obraznică și rea.

          Corpul i s-a făcut arc sub al meu, încordat, în timp ce îi sorbeam fiecare răsuflare, fiecare geamăt şi scâncet. Dorinţa, bogată şi puternică, s-a răspândit prin ea. Mi-am lipit din nou buzele de ale ei,sprijinindu-mă în braţe.

         Mi-am trecut încă o dată degetele peste corpul ei după care i-am desprins degetele care se infipseră în spatele meu. I-am privit o clipă mâinile, după care am început să aștern sărutări de-a lungul brațului întinzându-l peste pernă. Am repetat acțiunea și pentru al doilea braț și am mai privit-o încă o dată și am rânjit lăsând expuse două rânduri de dinți perfect albi.

          – Și uite așa prinzi vulpița în propria cușcă.

         Ochii lui Sloan se făcură cât cepele în timp ce își zgâlțâia încheieturile prinse între barele patului.

Amintește-ți de mine Where stories live. Discover now