Heal God

1.4K 165 41
                                    

Lütfen yorumları artırıp oy verirseniz benim yazdıklarıma karşılık mutlu edersiniz. İyi Okumalar

 Minik bedenine zıt olan koca bedeni taşımaya çalışırken çok yorulmuştun. Kollarının arasında yaralı ve neredeyse ölmek üzere olan yarı bir tanrı olduğunu beynin haykırsa da elinden geldiğince yürütmeye ve insanların sizi görmemesi için hızlı hareket etmeye çalışıyorsun.

Yüzü ve bedeni işkence izleri olan Loki , yarı bilinci kapalı olduğu için en azından ayakları yürümesinde yardımcı oluyor yine de bu haline elvermeyen vicdanın onu kızak bulup yatırıp çekerek evine ulaşmana neden oluyor.

On beş dakikalık mesafede olan evine bir saatte ulaşıyorsunuz. Loki bilinci tamamı kapanık gözüküyor ve göğsü uykuda olduğunu belli edercesine yavaş hareket ediyor. Yine de acısı uykusunda da olsa inlemesini durduramıyor.

Evine varıp onun için hazırladığın yatağa yatırıyor mahrem yerlerini örterek hazırladığın özel karışımla kanla kaplı bedeni temizliyorsun. Sıkı bağlanmış iplerin morarmış izleri  dışında dayak yediğini düşündüğün bölgeleri de  - morlukları -  merhem sürüyorsun . Sonra temiz kalın kumaş getirerek Loki'nin etrafını sarıyorsun . 

Yeni yaktığın sobanın üzerinde eritmekte olan kara yan gözle bakarken komşularının hediyesi olan sağlık kitaplarını bir hışımla çıkartıyor ve gördüğün yılanın zehrini araştırıyorsun. Elbette yılanın ismini de bulmayı ihmal etmiyorsun.

Sonunda yılanı ve onun zehrini buluyorsun . Mutlu olman gerekir ama yeni sorunlar kendini göstermeye başlıyor. Loki'nin maruz kaldığı zehri düşündüğün zehir olduğunu tespit etmek için hastaneye gitmen gerekli. Bir bahane uydurmak zorundasın . Bu küçük gelişmiş kasabanın her ne kadar tanımasan da edindiğin bilgilerden dolayı Loki'yi istemeyeceklerini düşünüyorsun. Çünkü hikayeyi duydun ve yetişkinler hiç hoş karşılamayacaklar. Evini yakabilirler de . Sonuçta sen onlar için yabancısın. Seni uzaklaştırmak kolay olduğunu düşünüyorsun. 

İnleyerek huzursuz uykusuna dalan Lokiye bakıyorsun. Kaşlarını çatarak düşünüyorsun. Neredeyse bu dünyada gelmiş geçmiş tüm mitleri okuduğunu düşünüyorsun. Loki hakkında da çok araştırma yapmıştın . Efsaneleri ve hikayeleri biliyorsun. O mağarada cezalandırılan Loki'yi neden ceza aldığını da okudun ama ters giden bir şeyler olduğunu düşünüyorsun . Çünkü bu efsanede Loki'nin dudakları dikilmemesi gerekirdi. Ayrıca karısı Sigyn başında duran yılanların akıttığı zehirleri kocasının gözlerine gelmemesi için bir tas yardımı ile ona yardım edeceğini okumuştun . Cezanın nasıl aldığını biliyordun . Belki hak ediyordur da ama Asgard da eğlencesine birbirlerini öldürdüklerini ve sonunda kutlamada dirildiklerini de okumuştun. Yani , Loki her ne kadar Odin oğlu Balder öldürse de tekrar dirileceğini bilmeleri gerekiyordu . Ayrıca mağara cezasında hiç başka hikayeye konuk adan dudakları dikilme cezasını da okumuştun yani mağara cezasında Loki'nin dudaklarının dikilmemesi gerekiyordu bu cezada . İçinde büyük bir huzursuzluk oluşuyor ve yüreğin sana bu adamın haksız yere ceza aldığını söylüyor adından kafana şu ana kadar fark etmediğin bir görüntü beliriyor. İpler. Loki o mağaraya bağlanırken Sigyn den olan çocukların organları ile bağlandığını okumuştun. Ama onun yerine özel iplerle bağladıklarını görmüştün.

Kafan ağrımaya başlıyor ve sen bu düşüncelerle boğuşurken Lokinin gözlerini kaplayan zehirden örnek alıyor hazırladığın ' Kar Bohçasını' Lokinin gözlerinin üzerine koyuyor hızla hastaneye gidiyorsun. Elbette yolda giderken bahaneni bulmuştun. Bu kasabada herkes senin öğrenme meraklısı olduğunu biliyordu bu yüzden sorgulamayacaklardı. Bahanen şuydu. ' Elde ettiğim kitaplarda zehirlerin iyileştirici gücünün olduğunu keşfettim. Ayrıca inanılmaz bulduğum bazı ilaçların bazı yılanların zehrine karşı olağan dışı tepkimeler verdiğini okumuştum. Bunu görmek istiyorum!'  evet kesinlikle bu senin yapacağın bir işti ve kimse sorgulamazdı çünkü kimse seni tanımıyor ve öğrenme aşkının ne kadar çılgınca ilerleyeceğini görmüşlerdi zaten.

Frost Flower ( Loki X Okuyucu)Kde žijí příběhy. Začni objevovat