Spirit Pits Of Hel Land

1.1K 124 43
                                    

İyi okumalar

Bedeninin her yeri zonkluyor .  Acı , her kalp atışında  her ağrıyan yaranın üzerinde kendi varlığını unutturmuyor.

Gözlerinin üzerinde bir ağırlık , yorgunluk var. Bu , senin göz kapaklarını açmanı ve kulağında  aralıksız uğultunun kaynağını görmeni engelliyor.

Birkaç dakika önce  belirsiz siluetteki Thor'un sağ eline kavradığı çekici hatırlıyorsun. Aklın öncekine göre daha da kendine gelmeye başlıyor . Kısa saniyeliğe düşünüyorsun.. Merak ediyorsun. Thor çekicini kaldırdıktan sonra ne oldu?

Çünkü , Thor seni ikinci kattan fırlatmış sonra da sırt üstü yere tekrardan fırlatmıştı. Bu yüzden bilincini kaybetmiştin. Yaşadığını bile düşünmüyordun ama bedenindeki acı ve soluk borundan çıkan tiz nefeslerden yaşadığını biliyorsun.

Kulağına gelen sesler , bir anlığına netlik kazanırken sonra tekrardan  anlaşılmaz hale geliyor. Kafanı sanki suya sokmuş gibi hissediyorsun.

Akciğerlerini koruyan göğüs kafesi akciğerlerine baskı yapıyor bu da nefes almanı daha acılı yapıyor. Her nefes almaya çalıştığında ölmek istiyorsun. Çünkü kırılan göğüs kafesin akciğerlerine batmış olmalı her göğsün hareketlendiğinde daha da batıyordu.

Parmaklarını hafifçe kıpırdatmaya çalıştın ama sadece parmakların titretmekten başka bir şey yapamamıştın.

Yine de , sen parmaklarını titretir titretmez boğuklaşan ses aniden kesiliyor. Bir an izleniyormuşsun gibi bir paranoyaklığa kapılıyorsun.

Kafanı hareket ettirmeye ve gözlerini açmaya çalışıyorsun ama sadece kaşlarını kaldırmaktan ve acı ile inlemek dışında hareketlerin işlevsiz.

İnlemen , acı çeken bir hayvanı anımsatıyor kulağına.

Sol tarafında  kısık bir ses geliyor. Yakınlaştığında bunların ayak sesleri olduğunu anlıyorsun.

Kalbine acı bir ağrı saplanıyor o an balını hafifçe sağa yatırıp inliyorsun. Bu hareketin sol tarafında adımın sahibinin sana daha da yaklaşmasını sağlıyor.

Çenende soğuk bir el hissediyorsun. Bu el seni bir an rahatlatırken sana tanıdıkları ile kalbini daha da hızlı atmasını sağlıyor. Aslında sana iyi hissettiriyor ama bedenin için öyle söylenemez. Kalbin her hızlı attığında kırılan kemiğindeki acı sana daha fazla acıyı tattırıyor.

Nefes alışverişin yavaşlıyor . Ağırlaşan nefes alışların küçülüyor.

Bir anda iki büyük el  yüzünü kavrayıp saçlarını geri atıyor. Baş ve işaret parmağı köprücük kemiğinde duruyor . Sonra ellerini yüzünden beline ve bacaklarının altında hissediyorsun.

Sol tarafında bir ılıklık var. Kafan sağa doğru sallanıyor. Hareket edemiyorsun. Ama dokunan ellerin seni kaldırırken canın yanıyor. Zaten acın hiç eksilmiyor ama her dokunulduğunda közlenmiş veya tuz basılmış gibi hissediyorsun.

Kulağına , anlaşılmaz ama sana söylendiğini düşündüğün konuşmalar duyuyorsun. Bu konuşmalar yarım saniye daha sürüyor sonra kolları bedenini daha sıkı sarmalıyor ve kendine bastırıyor.

Kulağına başka sesler yüzünü kavrayan daha narin eller hissederken kafan geriye doğru düşüyor ve son kez nefesini veriyorsun. Sonra bilincin belki de sonsuza dek kapanıyor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Artık göğüs kafesindeki kırılmış kemikler organlarına baskı yapmıyor. Bacaklarını hareket ettirebiliyorsun . Parmakların eskisi gibi çalışıyor .

Yaşadığını veya iyileştiğini düşünüyorsun ama tam rahatlayacakken artık nefes alıp verme ihtiyacı hissetmiyorsun.

Endişe ve korkuyla gözlerini açıyorsun. 

Birkaç kez kirpiklerini kırpıştırıyorsun. Şaşkınlıkla elini ağzına götürüyor ve gözlerini kocaman açıyorsun.

Yattığın ve bulunduğun yer bir mağaraya benziyor ama yerde kömüre benzer siyah toz zerrecikleri var. Kulağına su damlaları ve insan inlemeleri geliyor.- iyi niyetin öyle olması için yalvarıyor.-  Önünde aralıklı kırmızıdan yeşile kadar farklı ve korkunç renkler yansıyan çukurlar var.

Etrafında dönüyorsun. Birkaç adım ileriye yürüyor  küçük su birikintilerine bakıyorsun. Ama yansımanı görmüyorsun.

Teninin rengi ve uzun saçlarının şekli bile artık sana canlı gelmiyor.




Evet. Son 6 Bölüm kaldı!!! Sizce biz öldük mü? Öldüysek buradan nasıl kurtulaca-- kurulabilecek miyiz? Bölümlerin azalması canımı sıkmıyor değil. Üzüyor beni :( Bundan sonra her ne kadar yeni seriler gelecek olsa da... bu benim severek ele aldığım ilk Loki kurgum... Ahhh bebeğim. Neyse yorum ve oy atıp verirseniz çok sevinirim. Kısa olduğu için özür dilerim ama bazı bölümler kısa olmak zorunda ama diğerleri uzun olacak ehee . İyi akşamlar ve geç geldiği için özür dilerim.

Frost Flower ( Loki X Okuyucu)Where stories live. Discover now