Thor's Revenge

1.2K 134 80
                                    

İyi okumalar

Ne zaman uçağa bindiğini Londrya indiğini ve eve gittiğini hatırlamıyorsun. Tek hissettiğin bedenen ve zihnen olan yorgunluğun. 

Ayrıca yüzünde yer yer beliren morluklar . Loki , yüzünü sıktığından beri  geride  sana izler bırakmıştı.

Parmaklarının geçtiği yerlerdeki kızarıklıkları ve morlukları görebiliyordun. İçinde ona olan öfken bu yaralara baktığında ortaya çıksa da hemen onun pişmanlıkla dolu zümrüt yeşili gözleri beliriyor ve öfken  uçup gidiyordu.

Aslında onu düşünmemen gerekirdi. Özellikle yapmaya kalkıştığı şeylerden sonra ama kendini durduramıyordun. En azından beynin ve kalbinin artık ittifak yaptığını düşünmekte emindin.

İstemeden elinde okuduğun gazetede geçen çözümlenmeyen suçların Loki'nin yapıp yapmadığından emin olamıyor yada .... yapmamıştır değil mi ? Diye düşünüyordun.

Ve elbette sana verdiği ay ışığı tokasını hemen atman veya bir yere saklaman gerekirdi . Ama hep ona bakmak istercesine elinde oluyor ve kahve içerken tokayı seyrediyordun. Sanki bir şey bu toka sayesinde belirecekti. Yani ... Lokinin . Evet itiraf ediyorsun kendine.  İçinde aptalca bir his olarak bu toka yardımı ile Loki'nin geleceğini inanıyorsun. Ama Loki gelmiyor. Bunu bekliyordun ve istiyordun ama aslında bu seni korkutuyordu. 

Loki'nin gelmemesi . Bir daha onu göremeyecek olmak kalbini acıtıyordu. Onu anımsatan tuhaf karartılar bile görmeye razıydın ama onlar bile artık gelmeme kararı almış gibiydiler. Sana artık gözükmüyorlar.

Yılanın da gelmemişti . Ve etrafta tuhaf ... bir aura hissediyordun . Normal gibi gözüken bu aura bir o kadar da o kadar normal dışıydı ki içinde umut doğuyordu.


Artık içinde aptalca hayaller dışında korkudan kalp krizi geçirecek paranoyak düşüncelere girmeye başlamıştın.

Her yağmur yağdığında sıklaşan şimşekler gibi. Veya  akşamları konuşulan garip normal hayvan büyüklüğünde kurtlar gibi.

Birisinin havada uçan koca boynuzlu iki keçi söylediğini duyar gibi olmuştun. Ve bu içinde Thor'un gelmesi korkusunu uyandırıyordu .

Thor'un gelmesi ile yaşayabileceğinden emin değildin.


Son zamanlarda bozulan sakin hayatın haberlere çıkan yeni suçlarla birlikte daha da bozulmaya başlıyor. Aslına bakılacak olursa hiç de yeniden başladığını düşünmüyorsun.

Son çıkan ' Elektrik Direğinde Ölü Adam' dan sonra haberleri izlemeyi bırakmıştın. Artık kahve veya çayla okuduğun gazeteler bile masanın köşesinde tozlanmaya ve eskimeye bekletilmişti .

Sen ise aslında gerginliklerle dolu hayatın dışında aniden gitmenin hesabını müdürüne vermiş sonrada istifa etmiştin. Part time işlerine başlamıştın. Resim kursuna gidiyor tiyatro gösterilerini izliyordun.

Kendini bir sürü işlere vermiştin . Kitap okuyordun ama yeni haberlere hiç bakmıyordun. Televizyon da izlemeyi kesmiştin. 


Elindeki yeşil gümüş grisi çantanı sıkıca tutuyor omzundaki kemanını sol elinle daha a kavrayarak  önündeki koca binada verilen keman kursuna ilerliyordun ayağındaki botlarla . Evet , zaman nasıl geçtiğini bilmeden kış gelmiş havalar soğumuştu.  Yine de kar yerine yağmur hakimdi yine de artık çoğu şeyi umursamıyordun.

Kahverenginin binbir tonuna sahip eski binaya girmeden önce art arda çakan şimşekleri umursamayarak içeri girdin .

Gözün dolu asansöre kayarak bir süre durdun sonra derin bir nefes alarak gözlerini devirdin ve zaten ikinci katta olan kursuna merdivenlere çıkarak gitmeye karar verdin.

Frost Flower ( Loki X Okuyucu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin