Thor's Wrath

1.4K 136 232
                                    

İyi okumalar 

Terler içinde yattığın yataktan hızla oturur pozisyona geçiyor ve gördüğün rüyanın etkisinden kurtulmak veya en azından duygusal olarak kaldırmak için oturuyor nefesini kontrol etmeye çalışıyorsun.

Az önceki gördüğün rüya diğerlerinden çok farklı olduğunun farkındasın . Bunu beklemiyordun. Zaten başına gelecek tehlikenin farkındaydın ama şimdi ilk sana gelecek olmasını büyük haksızlık olarak buluyorsun. Boynundaki kolyeye sıkıca tutunuyorsun. Artık çizdiğin diğer sembollerden daha anlamlı geliyor sana çünkü sana bilmediğin sihirsel bir kadın tarafından verilmişti. Gözlerinde yüzüne zıt olan bakışlarından ona güvenmeyi seçiyorsun zaten başka şansın da yok . Çünkü Kadının söylediğini düşünerek Thor'un ilk önce sana uğrayacağının farkındasın.

Kolyeyi hızla kıyafetinin içine koyuyorsun . Eğer Thor gelecekse hiç fark etmeyeceği şekilde saklamak sonra kullanıp gitmek için tutmayı tercih ediyorsun. Ölmemeyi tercih ediyorsun.

Dışarıya bakıyorsun ve gökyüzünde yeni yeni beliren güneşi seyrediyorsun. İçinde yaşadığın duygu yoğunluğunu dağıtmak için  sobayı yakıyor ve kahvaltını hazırlamaya başlıyorsun.

Sen kahvaltını hazırlayıp evini düzenlerken kafandan milyonlarca düşünce geçiyor. 

Günler önce başına gelmedik felaketler kalmamıştı şimdi bu rüyayı görmen seni daha da korkutuyor ve kafanı karıştırıyordu. Ama itiraf etmen gerekiyor ki , bu bilinmezliği çözmek için yanıp tutuşan bir merakın vardı ve engelleyemiyordun. Loki hakkında bilmediklerini öğrenme ihtimali nefes alışverişini bozmanı sağlıyor.

Sen , felaketlerin Loki'nin gitmesinden sonra başladığını düşünmüyorsun. Ve bir süre sonra onu o ipleri çözer çözmez  felaketin başladığını anlıyorsun.  Senin işin o ipleri çözene kadardı ve şimdi bunun cezasını sen ödüyordun. Canınla.

Aklına acaba Loki'yi kurtaran kişiye karşı büyü mü yaptıkları fikri geçiyor. İmkansız değildi sonuçta savaşçı bir yapıları olduğunu biliyordun. Ayrıca sihre o kadar da samimi bakmadıklarını da düşünüyordun. Yine de Frigga'nın yaptığı büyüleri okumuştun yani bu o kadar da imkansız değildi .

Harika!! Hak etmediği bir cezayı çeken bir tanrıyı kurtardığın için büyük ihtimalle lanetlendin ve peşinde en iyi savaşçılar seni öldürmek için birbiri ile yarışıyor!!! Cidden hayatını değiştirmek için yurt dışına gelmiştin ama şimdi geldiğin yerden pek fazla farklı olmayan ve daha kötüleşen bir tuzağın içine düştüğün için hayatına ve kendine lanetler yağdırıyorsun.

İş yerin yanmış , artık para kazanmak için başka yerlere başvurduğundan insanların evinin önündeki katmanlarca karları temizliyorsun. Büyük miktarlarda para ve erzak kazansan bu işi sonsuza kadar yapmak istediğinden emin değilsin. Ayrıca peşinden avcı tanrılar olduğundan buradan yok olup gitmeyi ve başka ülkelerde yaşamayı düşünüyordun.

Yani , yeni bir hayat kurmak için buradan gidecek ve canını kurtaracaktın ama boynundaki bu kolyenin seni ne kadar koruyabildiğini bilmiyorsun. Cidden işe yarayıp yaramadığını da düşünüyorsun ve ayrıca kucağında tuttuğun buz devinin Loki olup olmadığından emin değilsin. Nasıl olsa Loki'nin lanetli çocukları olduğunu duymuştun.

Zaman geçiyor ve sen ufak tefek yaralar almaya devam ediyorsun. Çevrendeki arkadaşların bu sakarlıkları ve yaraları çok sevimli bulsa da artık sana anne ve baba olarak yaklaşan komşuların çoğu sana lanetlenmişsin gibi bakıyorlardı. Yine de sen hala konuştuğun bazı komşuların - terzi kadın , doktor amca ve müdürün - seni dışlamıyorlar. 

Zamanla etrafta bir dedikodu dolanmaya başlıyor . Gençler bu dedikoduyu dalga geçme malzemesi olarak görse de artık yetişkinler sana öldürecekmiş gibi bakıyor.

Frost Flower ( Loki X Okuyucu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin