Farewell To God

1.4K 160 201
                                    

İyi okumalar

".... orada kim var ?"  bir fısıltı . Buz gibi olduğu kadar hasta olan yarı tanrıdan gelmişti bu ses. Hızla arkanı dönmüş kalbin ağzına geldiği için konuşamamıştın. Artık kendine gelen Loki kimsenin olmadığını düşünüp endişelendiğini belli eden  hızla kalkıp inen göğüs kafesine karşın zorla konuşmuştun.

" Be- beni tanıdığını sanmıyorum. Sa...sadece mağarada bulan bir insanım ben ." cümlenin sonuna  doğru sesin kısılmış , Loki'nin eli etrafta bir insanın olduğunu anlamak için hareket ettirdiği eli karşısında donup kalmıştın .

İçinde sebepsiz bir korku belirirken Frigga'nın dediği sözüne sık sık kendine hatırlattın.

" Loki kendisine yardım eden hiç kimseye zarar vermez. Özellikle sana ..." 

Endişeden midir yoksa korkudan mı Frigga sözlerini tam hatırlamasan da dedikleri kafanda kalmış  sık sık  aklından geçirmenin cesaretiyle Loki'nin elini tutuyorsun.

Soğuk. İlk hissettiğin ve düşündüğün şey bu. Eli çok soğuk sana elini karın altında dakikalarca tutmuşsun gibi geliyor.

Loki eline değen eli hızla kavrıyor ve sıkı sıkı tutuyor. Sen ne kadar da çok sıkı olmasa da elini  tutan elden kurtulamayacağını biliyorsun. Loki ise sanki kendisi dışında bir canlının görmenin verdiği açlıkla elini tutuyor. Bu sana çok şey ifade etmese de Loki için inanılmaz bir his veriyor sadece sana bunu göstermiyor.

Loki  kolundaki serum borucuklarını umursamadan diğer elini de senin elin ile kaplıyor ve yüzüne yaklaştırıp yanağına sürtüyor . Sen ise oldukça heyecanlanmış hem de korkmuş durumdasın.  Bir yanında hormonların savaş verirken diğer yanın seni öldürebilecek bir tanrı olduğunu söyleyip duruyor.

Loki ,  yüzüne tuttuğu ellerinden birini kolunu incelermişçesine hareket ediyor. Senin elin hala Loki'nin yanağında.

Ondan hafifçe uzaklaştığın için seni kolunu tuttuğu eli ile sert olmasa da yaklaştırıyor. Çenenden tutuyor ve kendisine yaklaştırıyor.

Elini tutan tek eli de serbest bırakıyor ve yüzüne yaklaştırıyor. Artık yüzün Loki'nin som soğuk avuçlarının içinde . Seni inceliyor. Yüzünün her noktasını. Parmakları yanağını okşuyor , işaret parmağı gözlerinde baş parmağı da dudaklarının çevresini incelermişçesine okşuyor.

Orta parmağı kısa aralıklarla hızla dudaklarının üzerinde duruyor . Sonra kaşlarının üzerine geliyor. Sen heyecanla ne yapmaya çalıştığını düşünüyordun. Hormonların seni düşünmeni yavaşlatsa da ne yapmaya çalıştığını sonunda anlamıştın.

Loki'nin gözleri görmüyor ve gücü gitmiş. Kendisini iyileştiren insana bakmak ve incelemek istiyor .

Kaşlarına dokunan eller gözlerine geliyor ve kapanmasını sağlıyor ardından burnunun üzerine yanlarına gelip hafifçe okşuyor sonra yine yanaklarını avucunun arasına alıp hafifçe sıkıyor ve seni bırakıyor.

" Çok miniksin."

Çok heyecanlı ve donmuş bir vaziyette olduğun için elini çekerken ne kadar isteksiz olduğunu fark etmeden  nefes almaya çalışıyorsun. Ayrıca söylediği fısıltıyı da duymadın.

Dakikalar önce konuşmak ve ona dokunmak için aldığın cesaret kül olup gidiyor . Çenen sanki kitlenmiş gibi duruyorsun ve donmuş bedenini yavaşça sobanın önüne çektiğin sandalyeye oturtuyorsun.

Az önce İskandinav tanrısı Loki yüzünü incelemişti. Bilinci yerine gelmiş ve seni tanımak için elleri elinde ve yüzündeydi. Onun yüzüne dokunmanı sağlamıştı.

Frost Flower ( Loki X Okuyucu)Where stories live. Discover now