New York Night Disaster

1.2K 140 168
                                    

İyi okumalar

Bir kez daha emin olmak istediğin için aynanın karşısına geçiyor kendini baştan aşağı süzüyorsun. Dün aldığın zümrüt yeşili elbise , ipek gibi  seni çok narin ve ateşli gösteriyor. Elbisenin dekoltesi ise göğüslerini olduğundan da iyi göstermiş boynundaki inci kolyen ile süt beyazı tenini ortaya çıkarmıştı . Saçlarını  gül gibi ama narin bir topuz yaptırmıştın. Ama saçlarını toplamak için dün bulduğun tokayı kullanmamıştın. Çünkü kendini bu güzelliği kullanmaya kıyamıyordun. Sanki saçına taksan parlaklığı silinecekmiş gibi hissediyordun.

Sırtını görmek için hafifçe arkanı döndüğünde artık kendini güzel hissediyordun. Son olarak makyajını da kontrol ettiğinde  hazır olduğundan emin olmuş kıyafetin ile uyumlu çantanı alıp aşağıda seni bekleyen arabaya yürümeye başlamıştın.

Balo zamanı olmasa da şimdiden hazırlanıp yola koyulmanız gerekiyordu . Nedendir bilinmez , müdürün ve çalışanlarının çoğu bir şey bekler gibi gergindiler .

Balo salonuna gitmeden önce çalışanlarının ve elbette patronlarının bir araya geldiği yere gitmeniz gerekiyordu. Bunun nedenini anlamadın ama iş olduğunu düşündün.

Buluşma yerine geldiğinde patronun Tony Stark ve arkasında bir grup ile konuştuğunu fark ettin.

Onlara yakınlaştığında , Paper'ı ve.... sarışın kaslı bir adam , kadınları bile baştan çıkartacak kızıl saçlı bir kadın onun arkasında da kollarını birleştirmiş donuk bakışlı bir adam duruyordu.

Kaşlarını hafifçe kaldırarak bu tanıdık simaların kimler olduğunu düşünmeye çalıştın. Eğer bu geldiğin dünyada Tony Stark varsa arkadakiler ise kaptan Amerika , Black Widow ve ... ahh o okçunun ismi neydi evet! Hawkey olmalıydılar.

Yüzünü olabildiğince düşündüklerinden arındırılmış şekilde tuttun. Şu anda senin yüzünden neler düşündüğünü anlayabilecek güzel bir kadın duruyordu ve karşında . Bunu riske atamazdın.

Patronunun yanına geldin ve tanışmadığın diğer grup ile yani Avamgers ile tanıştın. Kaptan Amerika çok samimi , Black Widow ise cezbedici ve Hawkey ise çok donuktu. Bunun nedenini bildiğin ve olma olasılığının yüksek olduğunu tahmin ettiğin için daha da gerildin.

Çünkü şimdi bir yere odaklanmış gibi duran Hawkey gözlerini senden alamıyordu. Neyse ki diğerleri - ki bu kişi Tony Stark oluyordu- senin giydiğin elbisenin güzelliğine vurdular. Gerçi Black Widow pek emin olamamıştı ama yine de konu geçiştirilip gitti.

Patronun seni bir uzağa içki alman için yollarken bazı konuşmalara şahit oldun ve bu seni hiç memnun etmedi.

İçki masasının köşesinde yaslanmış iki ajan akşama yani baloda saldırı beklediklerini ve bu yüzden Avengers ın da katıldığını söylüyorlardı . Hah!! 

Sinirden patronun için aldığın içkiyi tek hamlede içtin sonra şaşkınlıkla hızla bir tane daha doldurdun. 

İçkiyi patronuna verdiğinde gece  saldırı olmasına karşı eğer Loki gelirse bunu engellemeye kesinlikle kararlıydın. Yaşadıklarını bilsen de  insanları öldürmesine müsaade edemezdin. Cesaretin yoktu ama onu kurtarmanın verdiği avantaja tutunmaktaydın.

Hızla arabalarınıza bindiğinizde bu tutanağın arkandan gelen korumalar karşısında zayıflasa da inatçılığın vazgeçmemişti.


Balo salonuna geldiğinizde , etrafta fotoğraf çeken fotoğrafçılar ile ve lüks giyinen insanlarla doluydu. Arabadan iner inmez fotoğrafın çekilmesi ise gözlerini kamaştırmış buraya geldiğinin hata olup olmadığında kararsız kalmıştın.

Frost Flower ( Loki X Okuyucu)Where stories live. Discover now