While You're Asleep

1.3K 126 126
                                    

İyi okumalar

     Thor , son kez ,annesinin tehditlerini dinlemeyip büyük ihtimalle onunla kavga edecek olmasına rağmen  çekicini yerde yatan ve acı ile inleyen senin canını almak için kaldırdı.

Göklerde , yıldırım tanrısını temsil eden ve sanki ruhundaki hiddetini yansıtan şimşekler çakıyordu kapalı gri havada.

Çekicini tuttuğu sağ kolundaki kaslar titreyerek hızla yere indir- diremedi.

Uzun ve ince  asanın yüzüne vurulup geriye doğru sekiz metre fırlatılmıştı Thor. Çekiç ise dolan enerjisi ile yönünü şaşırarak 20 metre kadar uzakta asfalta düşerek büyük bir delik açtı.

Thor fırladığı yerden ilk önce ani bir şok yaşadı sonra  öfkesini yansıtan gökte şimşekler gürledi ve kükreyerek ayağa kalktı.

" KİM O HADSİZ BENİ KARŞISINA ALAN ! KİM!"

Koyulaşan mavi gözlerini ve bir boğa kadar kızgın kırmızı yüzünü önünde belki de ilk defa bu kadar öfkeli gördüğü yeşilin binlerce tonu gözlere sahip Tanrıya çevirdi.

"Demek sendin Loki."

Loki ,  duygusuz yüzünde tek bir mimik oynatmadı. Sadece abisine kin ve nefretle baktı. Sonra derin bir nefes alarak sağ elinde tuttuğu asasını sol eline aldı ve arkasını dönerek yerde  yatan ve bir zamanlar hayatının en kötü zamanında yaralarını saran senin yanına gelerek dizlerinin üzerine çöktü.

Yeşil gözlerindeki hiddet yerde yatan sana değildi her yaranın üzerine değen gözlerinde  hissettiği acının ve pişmanlığın öfkesindendi .

Beyaz ve soğuk elini boynundaki can damarının üzerine yerleştirdi. Parmağının ucunda güçlü ritimler hissetmesini bekledi ama sadece zaman geçtikçe daha da zayıflayan kalp ritimlerden ve bedenindeki acı titreşimlerden başka bir şey hissedemedi.

Thor , sağ eline aldığı çekicin, havaya atarak döndürdü sonra tekrar sapından tuttu. Yüzünde  ne pişmanlık ne de suçluluk ifadesi vardı. Kendini beğenmiş bir şekilde nefes aldı ve gülümsedi .

" Seni o mağaraya kapattığımız zaman eninde sonunda birisi tarafından kaçırılacağını söylemişlerdi bize..." dedi eski anılarını gözlerinin önünde canlandırmaya çalışarak. Sonra devam etti.

" ... Aslında pek de umurumuzda sayılmazdı. Kaçsan da sonunda yakalanacaktın. Üstelik o kadar yara aldıktan sonra bizden kurtulman imkansızdı. Özellikle kurtarıcına yaptığımız o sözlü büyü... Eh işlerimizi bayağı kolaylaştırdı..." dedi Thor senin birkaç adım sağında , Lokinin önüne geçerek.

Loki bir müddet sağ kolunu sırtından tutup kafasını koluna yasladığı senden çekti ve zehir saçarak gözlerini Thora çevirdi.

Thor kardeşinin her zamanki halini bildiği için onun bakışlarını umursamadı ve gözlerini senin zarar görmüş bedenine kısa bir saniye de yırtılan üstünde hafifçe belirgin olan göğsüne baktı . Loki Thorun bu küstah hali karşısında kızı kavradığı eli titriyor az sonra avına saldıracak avcı gibi gözüküyordu.

Thor konuşmaya devam etti.

" ... Seni kurtaranın teknik olarak bir ölümlü olduğunu düşünmüştük  yine de daha seviyeli birini bekliyorduk."

Loki sinirle dişlerini sıktı.

".... Ama itiraf etmeliyim bir ölümlüye göre inanılmaz zorlayıcı . Her anlamda..." dedi arsızca  kahkaha atarak.

Loki için bu bardağı taşıran son damla olmuştu. Thor fark etmeden kızı yere yatırarak  ucu sivri asasını aldı ve Thor'un üzerine atılarak bir hamle yaptı.

Frost Flower ( Loki X Okuyucu)Where stories live. Discover now