Love And Betrayal

1.3K 154 86
                                    

İyi okumalar

 Frigga bir süre daha oğlunun yanında kaldıktan sonra iç çekerek sana sarılıp yanaklarından öpüyor ve kendisinden haberler beklemenin gerektiğini söylüyor . Ardından etraftaki kimseye oğlunu tedavi ettiğini söylememeni de tembihledikten sonra sarı ışıklar saçarak yok oluyor . Sen de Loki'yi kontrol ediyor kendine kahve yapmak için su kaynatırken  kurduğun alarm çalıyor ve  Lokiye ikinci iğnesini de yapıyorsun.

 Ardından genel kontrol ederek genç tanrının başka sorunu olduğunu kontrol ettikten sonra tatmin oluyorsun. Kahveni hazırladıktan sonra Frigga'nın sana verdiği ilaçları gözden geçiriyorsun. İlaçları inceliyor ve kokluyorsun. Ardından bir süre düşündükten sonra gözlerin parlıyor ve bitirdiğin kahveni yere koyduktan sonra ilaçları büyük bir ilgiyle bakıyorsun.

Frigga sana , Asgard'ın meyve özlerinden yapılmış genelde zehirler için kullanılan bir merhem , anka kuşunun göz yaşları ile dolu bir şişe ,  mutlu deniz kızının göz yaşları ve ölümsüzlük veren ve Tanrıların uzun ömürlü olmasını sağlayan sarı - gümüş elmalardan birini veriyor. Gözlerin daha da parlarken bunların gerçek olmasının verdiği histen kendinden geçmek üzeresin çünkü en sevdiğin mitolojik canlının bir parçasını , meyvelerin en güzelinden yapılmış merhemi ve ölümsüz veren elmaların dilimlerini tam  yanında koyduğun bezin üzerinde duruyor.  Tedavide kullanılacak malzemeleri incelerken kenara koyduğun kağıdı okumak için eline alıyorsun ama zaten onların ne işe yaradığını biliyorsun. Ne etki ettiğini de . Anka göz yaşları her ne kadar bilindik olsa da - elma zaten bilinmemesi imkansızdı- diğerlerinin  az bilinmesi ve yazılmaması seni üzüyor. Yine de biliyorsun ki bu onların halkına özel. Ve onlarla küçük bir bağlantı kurduğun için kendini mutlu hissediyor ve mektubu açıyorsun. Mektupta şunlar yazıyor.

"        Yüzyıllardır yuvam olan Asgar'dan çıkarken  bunu size yazmayı kendime büyük bir mecburiyet olarak gördüm. Çünkü şuanda çıkmış olduğum yolculuk , Asgard  yasalarına aykırı.  Yapacağım iş ise Sevgili oğlumu iyileştiren her kimse yardım ve yataklık yapacak olduğum için her iki şekilde de yakalanmam ile  Odin'in karısı Asgard kraliçesi olsam da saygınlığımı zedeleyip ve beni tehlikeli duruma sokacaktır. Yine de pişman değilim. Kim oğluna yardım ederken pişman olur ki?

     Sizin kim olduğunuzu bilmiyorum yine de bir Midgarlı olduğunuzu tahmin etmekteyim.  Uzun zamandır siz doğmadan önce atalarınız zamanından beri Midgara gelmediğim için sağlık ve tedavi anlayışınızın nasıl değiştiğini bilmediğimden bu ilaçları lütfen oğlumun iyileşmesinde kullanın. Size nasıl kullanacağınızı ikinci mektupta yazmaktadır. Bu ilk sayfa  bulaştığınız duruma karşı bilmenizi düşündüğüm bilgiler içermektedir. Lütfen tüm dikkatinizi bana veriniz. Çünkü eğer tanışırsak çok duygusal olduğum ve vaktim olmadığı için size kafamdakileri anlatamayacak durumda olacağım. Asgard'da zaman farklı işlese de hiçbir şey risk girilmez.

      Loki ,  Odin'in savaşta tapınakta bulduğu buz devlerinden biridir. Kocam onu daha iyi yetiştirmek ve hayatta kalmasını sağlamak için yuvamıza Asgard'a getirmiştir.  O çok farklı bir çocuk. Hep de öyle olmuştur. Ona bildiğim bütün bilgileri verdiğim gibi tüm sevgimi de verdim. Üvey olsa da , o benim öz oğlum. Kimse bunu değiştiremez. 

    Loki  , çocukluğunu babasına olan hayranlığı ile geçirse de çevresinde yüzüne vurulmayan bir dışlanma ve babasından görmediği taktir yüzünden hep yaramaz olarak anılmış yıllar hatta yüzyıllar geçerken bu yırtıcı hali daha da artmıştır. Ona sevgimin yeterli olmaması ve yardım edememem beni derinden yaralar .

İnsanlar , sizin tanımınızla ,farklı olduğu , yüzünde içinde olduğu kadar hırçınlığını belli etmediği için, dışlanmış yetişkinliğe kadar da yaptıkları yaramazlığın ciddiliği bütün alemin kulağına gitmiştir. Tüm diyarlara onun yaptıkları yayılırken ona dayatılan imaj en sonunca  kurnazlık tanrısı ismi verilmesi ile boynundaki ip takılmış oldu. Kırılgan oğlum pes etmiş . Verilen karakteri benimseyerek insanlara çeşitli zararlar vermiştir. Ama ben onu hala gözümde çocukken ilgi çekmek için etrafı karıştıran minik Lokim olarak görürüm.

Frost Flower ( Loki X Okuyucu)Where stories live. Discover now