1

1.1K 85 2
                                    

Betaların insan hakları yoktur .

Ben ve grup arkadaşlarım sessizce valizleri topladık ve birkaç kez birbirimize baktık. Birbirimizin gözlerinin içinde isteksizlik ve suskunluğu görüyorduk. Bir yıldır bu askeri okulda okuyorduk. Ve şimdi birinci sınıf öğrencileri geliyor, okuldaki tüm öğrenciler Beta yurdundan ayrılacaktı.

Bu gelenek her yıl tekrar ediyor çünkü Omega ve Alfa cinsin kıtlığı ve değeri nedeniyle kızışmaya* girmek onlar için çok tehlikeli oluyordu. Beta en geniş ve en kararlı feromon** dalgalanmalarına sahip olduğu için doğal olarak iki cinse de dikkat etmek zorundalar.

*Cinsel ihtiyacın olduğu zaman.

**Kızışma döneminde salgılanan bir tür hormon. Alfalar Omegaları, Omegalar Alfaları etkilemek için salgılarlar.

Yani, Alfa ve Omega'ya sahip olan askeri okulların çoğunda garip bir feromon olacak - ikinci sınıf Beta ruhu ikiye bölünecek- insanlar bir Alfa veya Omega ile birlikte kalacaklar. Elbette çoğu Beta güvenli bir Alfa'ya atanacak* çünkü Omega'nın feromonu aşırı duygusal/heyecanlı olduklarından bir Betayı da etkileyebilir.

*İngilizce çevirisinde böyle kullanmışlar. Alfayı seçeceklerinden bahsediyor.

Evet, toplumdaki cins ayrımcılığı her zaman çok ciddiydi bu yüzden başkalarıyla itaatkar bir şekilde işbirliği yapmalıyız (askeri okulda okumak için). Ama bu yöntem çokta yanlış değil çünkü kızışma zamanı çok tehlikeli ve sadece çok kararlı Betalar ondan etkilenmeyecektir.

Ugh, çok kızgın oh.

My Roommate Probably Is Not an Omega(ÇEVİRİ)Where stories live. Discover now