5

734 76 5
                                    


''Eğitim? Operasyon departmanından üçüncü sınıfların eğitimlerine başladığını duydum, evet. Bildiğim bir Alfa kıdemli, her iki üç günde dışarı çıkması gerekiyormuş. Çok yazık.''
 

Sütlü çayımdan bir yudum aldım ve memnuniyetle yuttum.

"Kıskanç. Operasyon departmanından insanlara yaklaşabilecek çok fazla Beta yok. Ama eğitimlerinde ne yapıyorlar?"

Benim eski oda arkadaşım telefonla mesajlaşırken bani cevapladı : "Doğada hayatta kalma, dövüş eğitimi ve ah,evet! İlaç direnci eğitimi aldıkları söyleniyor, kulağa çok gelişmiş geliyor."

İlaç gelişimi?

Bu çok tutarlı...

German gerçekten Alfa olabilir mi?

Eğitim kısmı gerçekleşti. O ne zaman geri gelse çok yorgun gözüküyordu. Acaba talim yaptığı için mi? Ve onun vücudundaki feromon, ilaç eğitimi için mi? Aksi takdirde...Gerçekten, hiç bu kadar uzun bir Omega görmemiştim.

Eski oda arkadaşıma şüphelerimden bahsettim ama bana güldü : "Bize atananlar birinci yıl değil mi? Ayrıca, ne tür bir ilaç Alfa feromanlarını Omega feromonlarına dönüştürebilir ki? Çok fazla düşünüyorsun. Sırf senden daha uzun diye bunda ne gibi sorun olabilir?

Kulağa mantıklı geliyor oh...

Her neyse, German geri geldiğinde neden direk ona sormuyorum ki?

On gün demişti, beşinci gün geri gelmesi beklentilerimin dışındaydı. O akşam paket servisi olan bir restorandan yemek yiyordum. Ayaklarını sürükleye sürükleye geldi ve yüzünde hiç kan yoktu.* Bana başını salladı sonra da uyuya kaldı.

*Yüzü çok solgundu.

Salak gibi masanın önünde oturuyordum ve German'ın vücundan gelen güçlü bir Alfa kokusu vardı. Aynı zamanda benim gibi Betayı şaşkına çeviren bir Omega kokusu...Ne olabilir?

Yoksa bu... Efsanevi kızışma dönemi olabilir mi?

Geçen bu beş günde, German gerçekten onu mühürleyecek birini bulmaya mı gitti? Demek ki bu yüzden kokusu çok karışık.. Aiya, çok utanç verici!

Masayı toparladım, akşama dersim var. Geri geldiğimde ona sorabilirim.

Eğer gerçekten Omega ise, kızışma döneminde olduğu zaman onunla kalmalı o hala çok zayıf. Feromonlarla birlikte metabolizmayı, yara iyileşmesini hızlandırabilir ve ona denge sağlayabilir. Yoksa pislik bir gong* ile mi birlikte?

*seme

Belki ona yardım edemedim ama ona baktım.  Dışarıda görünen çok güzel bir yüzü vardı.  Yüz hatları çok derin ve üç boyutlu, kaşları biraz kırışık ve saçları alnına dökülüyordu. Yüzü solgundu, efsanevi vampir gibi hastalıklı bir güzelliğe sahipti. Ona uzun zaman baktıktan sonra, kendimi tutamadım ve yorganıyla onu düzgün bir şekilde örtmek için uzandım. Çok rahatsız gözüküyordu. Üzerini örttükten sonra kenarlarını bile sıkıştırdım. Düşünceli olmak, işte bu benim tarzım.

German, belki yorganı çekiştirdiğimi hissetti ve gözlerini açtı ve bana baktı. Gri-mavi irisi insanları etkileyecek kadar güzeldi. Gözlerini yavaşça kırptı ve dedi, "teşekkür ederim."

Eminim kötü bir gong ile tanışmış olmalı. Onu rahatlatmak için başını okşadım. Gözlerini kapatmadan önce bir süre bana baktı ve uyumaya devam etti.










My Roommate Probably Is Not an Omega(ÇEVİRİ)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum