25

793 67 37
                                    

German ve Alvin sevgili olduklarını doğruladıktan sonra yurtta utanmazca yaşadılar. Birbirlerini uzaklaştırana kadar...

German çok acılı hissetti  ama Alvin de acıdan çok korkuyordu. Geçen seferde parmakla idare etti ama Alvin o kadar gergindi ki, German parmağını Alvin'in içinde kopacağı yanılsamasını gördü.

 Bundan sonra rastgele bir gün, okulda bir Omega'nın kızışması patladı. Kampüsün her yerini patlayan feromonlar kapladı. Omega ve Alfaları acilen karantinaya alındı. Tüm öğrenciler bir gün süreyle uzaklaştırıldı ve yurtlarından çıkmalarına izin verilmedi. 

Feromonlara daha az duyarlı olan Betalar biraz huzursuz hissediyorlardı. Ama patlama sırasında olay yerine çok yakın olan German da dahil olmak üzere birçok Alfa tedirgindi.  Daha önce hiç bu kadar düşük bedeni ve deliliği kenarda sallanırken yurduna geri dönmemişti. 

Vücudundaki büyük miktardaki Alfa ve Omega'nın feromonu taşıyan Alvin başının döndüğünü hissedinceye kadar boğuldu. Karşı taraf onu böyle öpmeye, kucaklamaya ve el üzerinden tutmaya devam ettiğinde Alvin'in sözde kızgınlığa girmesine sebep oldu. 

Uyarı!Cinsel içerik.

Bir Beta'nın arka deliği bir Omega kadar hassas değildi bu yüzden sözde kızışma dönemine girdiklerinde bile bir Omega kadar kayganlaştırıcı sıvı salgılayamazlar. Olabilidiği kadar nemli olacak ama aynı zamanda da girmek için hazır olacaktır. German onu incitmekten korkuyordu ve uzun süredir hazırladığı kayganlaştırıcıyı çıkardı. İkili daha sonra öpüştüler ve yapışkan* bir karmaşa içinde birlikte yuvarlandılar. 

*Yapışkan karmaşa hazırlığı da içeriyor.

Alvin'in deliği gergin bir şekilde açılıp kapanıyordu ama yine de yavaş yavaş düz, kalın bir penisi yutuyordu. Sonra, German onu aynaya bakması için banyoya götürdü, Alvin çok fazla oynandığı için şişmiş ve genişlemiş meme uçlarını, ikisinin birbirine sıkıca bağlandığı alt vücudunu gördü. Sanki German onu izlettirmek istiyormuş gibi, çubuğunun tamamını çıkardı ve sonra yavaş yavaş mantar kafasını geri itti. Zavallı küçük delik biraz kızarmış ve şişmişti ama yine de davetsiz misafiri sıkıca sardı ve bu narin, yumuşak duvarlar çubuğu küçük bir ağız gibi emdi. 

German'ın güçlü hareketleriyle Alvin'in içindeki kayganlaştırıcı beyaz köpüklerle doldu ve Al'ın amansız kelimeleri parçalanmış kelimelere döndü. Alvin içeri ve dışarı pompalanırken lavabo ile ayna arasında kaldı. Mermer kaygan olduğu için German'ın saldırgan beline kendi bacaklarını sardı. Elleri onu itmek istedi ama German'ın üzerine yavaşça çöküp elini German'ın omzuna koyuncaya kadar becerildi.

Alfaların enerjileri çok güçlü olduğu için German'ın ateş etmesini bir kez çok uzun süre bekledi sonra onlar duş alırken Alvin ters çevrildi, fayansa bastırıldı ve tekrar içine girildi. German'ın topları onun yanaklarını tokatlarken net bir ses çıkarıyordu ve meme uçları German tarafından çekilip oynanıyordu ama German, Alvin'in cinsel organına dokunmuyordu. Erekte olan mantar kafası banyo duvarına sürtünüyordu, geldiğinde duvara sıçradı ve su buharıyla yıkandı. Sonunda, etrafta dolanmak için yatağa geri döndüler. German'ın hareketleri başlangıçtaki gibi kaba değildi. Diğerinin bacaklarına bastırdı ve içine derine sokmadan önce yavaşça dışarı çekti. 

Alvin sonunda konuşmayı başardı, German'ın çok şey yaptığından, belinin gelmekten dolayı ağrımasından şikayet ederken ağladı. Ve böylece German onun penisinin başını eliyle kavradı. Alvin gelemediği için tekrar ağladı.

German onun G noktasını zorlamaya devam ediyor ve henüz tam iyileşmemiş kanalına karşı sürekli olarak eziyet ediyordu. Bu, Alvin'in nutku tutulana kadar doruğa çıkmasına neden oldu. Dilinin ucu yavaşça ağzının dışında dinlendi ve gözleri parladı; bir bez bebek gibi sallanana kadar becerilmişti. 

German bunun sonuncusu olduğunu söyleyerek onu ikna etti, bu yüzden deliğini gözler önüne sermek için isteksizce dizlerinin üzerine çöktü. Beyaz ve bulanık meni kırmızımsı delikten biraz dışarı aktı ama mantar kafası üzerine kapandı ve deliği geri doldurdu. German şu anda küçük bir köpeğe benzediğini söyleyerek alay etti, Alvin kızardı  ve başını dirseğine gömdü, cevap vermeyi reddetti. Aniden German, onun kalçalarını tokatladı, bu onun genişlemiş penisini sıkıca sarmasına neden oldu. Alvin ona şikayet edecekti ama kelimelerini bitiremeden ezilmişti. 

Yumuşak kalçasında zafer kazanmış gibi izler belirmişti. Sonra ceza gibi tokatlar devam etti ve Al belini ve kalçasını bükmeye devam ediyordu. Kalça yanakları tokatlanırken deliği titriyor ve sıkılıyordu. Acı yavaş yavaş gıdıklamaya başladı ve garip bir haz doğurdu, kalçalarını sallaması German'ın itişiyle karşılaştı. 

Alfası onu aklını kaybedene kadar yaptı sonra onun alt karnına dokundu ve söyledi, ''Eğer biz bir kaç sefer daha yaparsak, benim vücudumdaki hormon sıvılarım üreme kanalını destekleyecek. Bir ya da iki yıl sonra senin dölyatağı* tamamen olgunlaşmış olacak sonra üreme kanalına girmiş olacağım, buradan...'' Birkaç büyük itme hareketi yaptı ve ardından Alvin'in karnına anlamlı bir şekilde bastırdı. ''Dölyatağından becereceğim ve sen doyana kadar göbeğine ateş edeceğim...''

*Burada ne demek istedi hiçbir şekilde anlamadım. Bahsedilen dölyatağı sadece kadınlarda bulunur. Çeviri hatası mı diye düşünürken aklıma hermafrodit (çift cinsiyet) geldi. Fakat böyle bir durum olsa yazar bir şekilde belirtirdi. Ama böyle bilgi yok. Ya da bu bir mpreg (erkek hamileliği) konulu hikaye olabilir.

 Alvin küçük inilti sesleri çıkararak ona duraklayarak soruyor:''Son...Sonra..?''

German bir an durdu, aniden itişini hızlandırmadan önce onun deliğine çarptı ve içine geldi.

Alvin'in gözleri, German'ın yavaş itişinin eziyetiyle ıslanmıştı. Deliğine büyük miktarda meni atıldı ve düğümü tarafından sıkıca engellendi tohum ekermiş gibi. Alvin'in önünde fışkırtacak başka bir şey yoktu bu yüzden azıcık idrar ve prostat sıvısı çıktı. 

''Sonra.'' German eğildi ve hafifçe Alvin'in dudaklarını öptü, ''Sonra hamile olacaksın. Seni ve karnındaki bebeği ailene görmeleri için götüreceğim. Biz evleneceğiz. Bunu zaten düşündüm, mezun olduktan hemen sonra düğününü bitirmek için uğraşacağız. Diğerlerini mutluluğumuzdan kör edelim...'' 

 Alvin bir süre şaşırmıştı, görünüşe göre o bu kadar ileri gitmemişti. Ama German'ın göğsüyle oynayan eli çok sapıktı bu yüzden kızardı ve parmaklarını tokatladı.

''Oh evet, hamilelikten sonra burada süt olacak mı?''

German göz kırpmadan önce eğildi, çok ciddi bir şekilde meme uçlarını yaladı ve ısırdı sonra da diliyle meme uçlarını dürttü.

''Çok gıdıklayıcı...''

Alvin dudak büktü ve onu itti ama sonra fikrini değiştirdi ve German'a sarılmak için uzandı. German'ın kulağının yanına fısıldadı, ''Düğünümüz için senin o 'küçük kardeşini' davet etmek yasak.''

Bunu söylediğinde kızarması yeni bir boyuta ulaştı ve gözleri utangaçlıkla parıldıyordu. 

German onun kaçan ellini tuttu ve öpmek için dudaklarına koydu.

''Peki.''

My Roommate Probably Is Not an Omega(ÇEVİRİ)Where stories live. Discover now