3

852 82 15
                                    

Küçük Omega kederle yurttan taşındıktan sonra yurttaki diğer masa uzun zaman boş kaldı. 

 Son zamanlarda, sadece bir hafta kadar önce bir gün yurda döndüm ve benim gizemli oda arkadaşımın yatağını hazırladığını ve eşyalarını masanın üzerine koyduğunu fark ettim ama henüz toplanmamıştı. O sıra kalbim çok heyecanlandı! Çünkü bıraktığı feromonlara dayanarak onunda Omega olduğunu gördüm.

Temiz bir odanın eğlencesini çıkarabilirim! Önümüzdeki birkaç gün!

Küçük Omega arkadaşımın benim hakkımda iyi bir ilk izlenim bırakabilmesi için imajımı dikkatlice korudum. Örneğin, yemek zamanı dudaklarımı şapırdatmadım. Banyo yaparken ıslık çalmadım veya ayaklarımı sallamadım. Yataktan kalkarken yorganı üstümden atmadan iç çamaşırı giymeyi hatırlarım...Evet, çıplak yattım.

Çıplak yatmak cilt için iyidir~~

Sonunda,Omega bir ay daha yok oldu! Masanın üzerindeki eşyaları bile toz kaplamaya başladı!  Her gün yerleri sildim, iç çamaşırları ve çorapları yıkadım yarım aydan sonra, artık hiçbir şey yapmadım.  Nima* kim bunu yapmak ister hem de iyi bir izlenim bırakmak için. 

*İngilizceye çeviren kişi öyle bırakmış altına not olarak 'lanetli kelime, senin annen' yazmış.

Benim kirli düz bir adama dönmem daha iyi!! Kirli bir düz adam olmanın yanlış bir şeyi yok! Ayrıca, ben o kadarda kirli değilim.En*.

*Bir tür onaylama kelimesi bizdeki hm gibi bir şey sanırım.

Beklenildiği gibi hiçbir şey ters gitmedi. Yarım ay boyunca rahatça eğlendim. Yalnız yaşamak hala güzel!! Örneğin, kimseyi umursamadan mastürbasyon yapabilirsiniz.

Biz erkeğiz yo~ Bu çok normal~

Küçük kardeşimi dışarı çıkardım~ Bilgisayar ekranına baktım, en en en~ Sonra yurt kapısı açıldı.

 Siktir! Hemen şoktan gevşedi.Gecenin ortasıydı! Şükürler olsun, ışığı açmadı. Yani yüzüme sadece bilgisayardan gelen loş ışık yansıyordu. Kapı anahtarla açıldı, bunun anlamı benim oda arkadaşımın olabileceği anlamına geliyor!

Bilgisayarın ışığı bana yansıdığı için karanlıktan iyi göremiyorum ve sadece kapı eşiğinde duran bulanık, uzun bir gölge görebiliyordum. Utanç verici bir selam verdim, o yavaşça alt ranzaya sürüklenmeden önce başını salladı -bende üst yatakta yattım. Onu yürürken izlemek hayalet gibiydi! Gecenin otasında ölmekten korktum!!!

''Sen..Benim yeni oda arkadaşım mısın?''

Karşı taraf ağır adımlarını durdurdu. Bana kalkık bir başla bakıyor gibiydi ve sonra tek bir kelime ile cevap verdi.

''En''. 

Sesi çıktığında, çarpılmışa döndüm. Omega oda arkadaşımın sesi alçaktı.

''Merhaba, benim adım Alvin, Alvin Miller. Bana Al diyebilirsin.''

''Al''

İsmim dilinin üzerinde yuvarlandı ve şehvetle doldu. Onun ses tonunu duymak kulaklarımı kızarttı. Alçak sesi cidden fenaydı. 

''German Garcia.''

Onun, onun ismi mi?

''Merhaba, German''

Tekrardan başını salladı ve yavaşça yatağına gitti. Bilgisayarı suçlulukla kapadım ve karanlıkta düşünmeden edemedim. Alfa olamaz, değil mi? Çünkü onun boyu ve sesi...





My Roommate Probably Is Not an Omega(ÇEVİRİ)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin