4

747 80 16
                                    

Gözlerimi kapadım ve sabah olana kadar uyudum. Şaşkınlıkla yataktan kalktığımda, oda arkadaşımın yatağını daha önce kimse yatmamış gibi düzenli ve toplu olduğunu gördüm. Öncelikle odayı kontrol ettim, sonra onun yatağına atlayıp derin bir nefes almadan önce odayı dikkatlice kilitledim.

Cidden geçen seferki gibi kokuyordu! Çok hafif bir aroma, feromonlar yalan söylemez! Benim oda arkadaşım Omega, bu doğru! Sadece biraz daha büyük ve uzun. Dün gece kafasıyla kapı arasındaki boşluğu belli belirsiz karşılaştırdım.

''................................''

Bu Omega bu kadar uzamak için ne yedi?! Benden yarım kafa daha uzun!! Çılgın büyüme atakları olan Alfalardan bahsetmiyorum, benim boyum zaten Betalar arasında çok uzun! Bu Omega benden on santimetre daha uzun...

Özgüvenim ağır bir darbe aldı...

Sonra, oda arkadaşım on gün veya yarım ay geri dönmedi. Bir sabah sersemlemiş halde uyanana kadar... Bazı sesler duyar gibiydim? Koku beni dik oturttu ve kapıda dışarı çıkmaya hazırlanan bir figürün arkasını gördüm. Yarım aydır kayıp olan oda arkadaşımdı. Korkmuş halime baktı ve yakışıklı yüzünü ortaya çıkardı.

''Al, uyandırdığım için üzgünüm.'' German devam etti : ''Dün gece uyumak için geldim. Bugün eğitim için gitmem gerek. Gelmem belki on sürer.''

Ben : ''Oh...''

Bana baktı sanki bir şey bulmuş gibiydi gözleri kısaca yüzümü ve vücudumu taradı. Aninden kıkırdadı.

''On gün sonra görüşürüz, Al.''

''Gö...görüşürüz.''

Kapıyı kapadı ve gitti.

Ben hala yatağımda oturuyordum. Bir zaman sonra kalktım ve sonra yataktan fırladım. Odayı kilitledim, oda arkadaşımın yatak örtüsünü tekrar kokladım. Hala zayıf bir Omega kokusu var. Tam ortada bir şey karışmış gibi görünüyor. Çok hafif bir Alfa kokusu.

Şok oldum! Gerçekler ortada!

Yani oda arkadaşım sadece bir Omega değil, onun birde eşi var! Ve o mühürlenmiş! işte bu yüzden başka bir koku taşıyor! Ne eğitimi? Bunların hepsi bahane! Onun kendi Alfası ile yaşamaya gidiyor olmalı! Hangi Omega sürekli on günlüğüne veya yarım aya dışarı çıkar?

Ben gerçekten hazırcevap biriyim~



My Roommate Probably Is Not an Omega(ÇEVİRİ)Where stories live. Discover now