17

559 67 38
                                    

Herkes şaşkındı. 

Yurda dönene kadar ifadesizce German'ın peşindeydim sonra gitmeme izin verdi. Duvara yaslandı ve ayak bileğine bakmak için kafasını eğdi. 

O anda alnının terli olduğunu fark ettim...Kalbim neşe ve sıkıntı gibi karışık duygularla karıştı ta ki yüzüm kızarıncaya kadar.

German bana baktı ve sakince söyledi, ''Şu aptal yüzüne bak. Problemini çözmek için sana yardım ettim. Bana nasıl teşekkür edeceksin?''

Bir şey düşünüyor gibiydi ve hemen ekledi, ''Olamaz demek dışında hiçbir şey demedim. Daha sonra açıklığa kavuşturacak ve arkadaş edinmeni engellemeyeceğim.''

''...?''

Bana baktı ve çok ciddi bir şekilde söyledi,''Oda arkadaşları birbirine yardım etmeli. Senin düz olduğunu biliyorum bu yüzden çok fazla düşünme.''

Ağzım sarkarken aptal görüneceğimi biliyordum.

İstediğim cevap bu değildi.

Benden hoşlanmıyor mu?

Beynim tamamen dönmüyor sadece halsizce ve üzülerek soruyu defalarca tekrar ediyor, benden hoşlanmıyor mu?

Ben...Çok mu düşündüm??

Panik içinde, ''Senin için bir tedavi cihazı almaya revire gideceğim.'' cümlemi tamamladım ve kaçtım. 

Bilmediğim şey, eski oda arkadaşımla konuştuktan sonra beni German'a sattı. İşte bu yüzden ayağından sakatlanan German, sahaya geldi ve beni içinde bulunduğum kötü durumdan kurtardı. Daha sonra yurttan çıktığımda (tedavi cihazını almak için) bu sefer akıllı cihazımla tekrar satıldım. Yatak arasındaki boşluktan German'ın yatağına düşen akıllı cihazımı unutacak kadar aceleyle ayrıldım. Sanal evcil hayvanım German'ı tanıdı ve akıllı cihazımdan 'German Gercia' anahtar kelimesini içeren her şeyi otomatik olarak görüntüledi. Dolayısıyla geçmişim kaydettiğim tüm fotoğraflar ve kaydettiğim rüya...Hepsi German tarafından görüldü. 

Ah, bu dünya gerçekten ümidimi yitiriyor.

Şu anda bunu bilmiyordum. Nefes nefese yurda koştum elimdeki tek seferlik tedavi cihazıyla. Kapıyı iterek açtığımda, yatakta yarı çıplak oturan ve pantolonu çıkarmaya çalışan German'ı gördüm. Yüzüm kızardı, göğsüne ve sıkı karın kaslarına birkaç kez göz attım ve hemen arkamı dönüp masum fikirli biriymişim gibi davrandım. Bu anın tadını çıkarmak için hatırlayacaktım.

Arkamdan masumca sordu, ''Sorun ne?İkimiz de erkek değil miyiz neden utanıyorsun?''

Hiçbir şeyin yanlış olmadığını göstermek için kırmızı yüzle geri döndüm. 

German siyah iç çamaşırı giydi ve rahatça yatağa oturdu. Onun Alfa vücudunun doğal avantajı ona büyük kollar ve dar beliyle iyi bir figür verdi. Büyük kaslarını spor salonlarından alan bazı Alfaların aksine, German vücudundaki kasları askeri eğitimlerden ve pratiklerden alıyordu. Simetrik ve güzeldi. Güçlü cilt tonu bu anda çok fazla erotik anlam kattı özellikle German bana çok dikkatli bakarken. 

...Neyse ki iç çamaşırı dar değildi!! Aksi takdirde tedavi cihazını önce burnumda kullanmak zorunda kalacaktı.

My Roommate Probably Is Not an Omega(ÇEVİRİ)Where stories live. Discover now