24

591 58 28
                                    

Alvin, German'ın yatağının içine girdi. Karanlıkta güzel yüzü hafifçe parlıyordu ve ağzının köşeleri hafifçe kıvrımlıydı. German'ın gözlerine dokunmak istiyordu ama cesareti yoktu ve buna hakkı da yoktu. 

''Al...''

Kendine bahane bulmakta çok iyiydi. Örneğin, şimdi, German'ın kolu kendi koluna dokunuyordu ve ayışığı bugün çok güzeldi yapamadı. İşte bu yüzden karşı tarafta yatan German öne doğru eğilebilir ve onu öpebilirdi.

Uyarı! Cinsel içerik.

İlk öpücük nazikti ve German onun reddedeceğinden korkmuş olmalıydı bu yüzden dudaklarına hafifçe dokundu birbiri ardına resmi bir öpücük verdi. Alvin'in öpücükler arasındaki dudakları yanıyordu ve ısı, yanaklarından kulağına yayıldı.

German'ın dudakları taçyaprakları gibiydi, bu da onun bilinçsizce ağzını açıp dilini dışarı çıkarmasına neden oldu. Kısa süre sonra dilleri dolandı, ağzındaki sıcak ve yumuşak et elektrik çarpması gibiydi. 

''Mhmm...''

German'ın elleri yorganı okşadı, Alvin'in tişörtünden kaydı ve  göğsündeki boncuklarla oynadı. Alvin kızardı ve onu uzaklaştırdı,  gücü az olsa da German itaatkar bir şekilde geri çekildi.

''...Hayır, göğsüme dokunmak yok!'' Dudakları parıldayan ince bir tükürük tabakasıyla kaplıydı. 

''O zaman öpebilir miyim?''

''...''

Kesin bir cevap vermeden Alvin gözlerini devirdi. Sonra birdenbire sertleşti, ilk adımı atarak German'ı öptü. Dudakları çocuksu küçük bir canavar gibiydi, sadece yavaş yavaş yalamayı biliyordu. Sonra tereddütle dilinin ucu bir çift sıcak dudak tarafından emildi ve diğerinin dili tarafından ağzına geri çekildi, içine akan tükürüğü yuttu. 

German onun göğsüne dokunmuyordu artık, elleri sırtından Alvin'in pijamasının içine doğru kaydı. Bir çift sıcak eller Alvin'in kalçasına yerleştirildi ve öpücük daha da erotik hale geldi, German'ın eli beklenmedik bir şekilde dolgun yanaklarını yoğurmaya başladı. 

Alvin artık onu itmiyordu. Dili güç uygulamaya çalışır çalışmaz, German dilini onun boğazını yalayacak kadar tüm gücüyle iterken büyük, iyi tanımlanmış kemikli elleriyle de onun arkasıyla oynamaya devam ediyordu. Alvin elini göğsüne yerleştirdi ancak German bileğini yakaladı ve elini çıplak üst vücuduna dokunması için yönlerdi, sıkı göğüs kaslarından karın kaslarına doğru kaydırdı sonra kasık kıllarından aşağı kaymaya devam etti ve sonunda yanan sıcak cinsel organının üzerine düştü.

Alvin'in parmak uçları titredi, ama karşı tarafın gücü elini geri alamaycak kadar güçlüydü. Her iki erkeğin alt vücudu birbirine dokunması kalçasını öne ittirdi ve sertleşti. 

''Gördün mü, sende benden hoşlanıyorsun. Yoksa nasıl sertleşebilirdin?''

Alvin kızardı ve karşı çıktı, ''Tüm düz erkekler böyle!''

Dünyanın her yerindeki düz erkelerin bu ifadeye katlanamayacaklarını ifade etti.

German, Al'ın ne kadar inatçı olduğunu umursamadı ve onun çubuğunu kapıp elini yukarı ve aşağıya pompaladı. Baş parmağıyla ucu hafifçe ovuşturdu, hassas perine ve toplarıyla da güzelce ilgilendi. Hareketleri rahat görünüyordu, gözlerini eğip kendi ellerine ve hareketlerine bakıyordu, Alvin eline ateş edene kadar.

Alvin'in geldiğindeki ifadesi çok tatlıydı : kızarmış yanaklar ve sersemlemiş gözler. Her neyse, her zamanki Al da çok sevimliydi, büyük yuvarlak çift gözü vardı ama her zaman yüzünü olgunlaştırmak için sertleştiriyordu. German, onunla oynaşmaya doyamadı ve Al'ı sersemletmek için ağzına parmağıyla biraz meni bıraktı, saçma şekilde dili ve dişleriyle oynadı. Ağzına hafif bir burukluk yayıldı ve Alvin bunun ne olduğunu anlamak için bir an durdu.

''Ngnn...Neden bana bunu tattırıyorsun...''

''Bu senin menin...Tadı nasıldı?''

Al öfkeyle ona baktı. Ağzını açtı ve dilini uzattı, ''Kendin dene!''

Pembe dili beyaz, bulanık bir sıvıyla kaplıydı. Alvin bunu söyledikten hemen sonra ne yaptığını anladı ve utangaç bir şekilde dilini geri aldı. Ama German dilini hissedemeyene kadar onu emmek için öne eğilmişti. Alvin'in eli diğer tarafın çubuğuna vurdu ancak sıcaklık ve şekli onu geri çekilme isteğinden alıkoydu. German yakınmayla kaşlarını çattı gözlerini üzgünce aşağı indirdi, ''Bana biraz yardım et.''

Alvin bu güzellikten etkilendi ve ne zaman geleceğini bilmediği için German'a yardım etti. Elleri (yorgunluktan) düşüyor gibiydi ama German yakında gelecek gibi görünmüyordu. Sonunda German, Alvin'in bacaklarını birbirine bastırdı ve uylukları arasında seğirmeden önce uylukları arasında bir düzine kez kendini itti. 

German : ''Al bugün benimle birlikte olacak mı?''

Alvin : ''Hayır...''

German : ''Evet diyene kadar buna devam edeceğim.''

Alvin : ''...Evet.''

Ve böylece Alvin zayıf ve öfkeyle ''en çok German'ı seviyorum'' diye bağırana kadar birbiri ardına gelmeye zorlandı.

My Roommate Probably Is Not an Omega(ÇEVİRİ)Where stories live. Discover now