2

986 86 13
                                    

Benim ilk oda arkadaşım Omega'ydı, belkide öğrenci birliğinde başkan olduğumdan dolayı bu tedaviyi gören tek kişi bendim. Ne zaman bir araya gelsek herkes Alfa oda arkaşının ne kadar kirli olduğundan ya da  toksik maskülenliğini* ve cinsiyet ayrımcılığını konuşuyordu, ben Omega arkdaşımın ne kadar zararsız, yumuşak artı anlayışlı biri olduğunu, yurdumun temiz ve düzenli olduğunu söylemekten çok gurur duydum.

*Toksik maskülenlik erkeklere toplum tarafından "sırf erkek oldukları için" yüklenen aşırıya kaçmış cinsiyetçi karakter, rol ve yetkiler sonucunda ortaya çıkan genelde şiddet bağımlısı, cinsiyet ayrımında uçlara kaçan ve homofobik tavırlara verilebilecek tanım. Erkek duygularını gösteremez, göstermemelidir. Saldırgandır, cinsel olarak her zaman aktiftir ve bunu çevresinde dile getirmekten asla çekinmez. Ataerkil toplum anlayışının beraberinde getirdiği bu tanım, erkeği toplumda kadına göre güçlü olarak konumlandırır ve erkeklik, kendisine toplum tarafından atanmış yetkiler doğrultusunda kadını ezmeyi kendine görev edinmiştir. Daha fazla bilgi için araştırabilirsiniz.

Sonra kıskanan herkes etrafımı sardı ve beni dövdüler.

Ancak güzel zamanlar uzun sürmez. Belki sağlam eğitim temelim ya da düşünceli ve ilgili (öksürür) tavrım küçük Omega'ya dokundu. Kızışmaya girmeye yaklaşırken bana teklifte bulundu. 

Ortadaki cinsiyet olarak Beta feromonlardan etkilenirse nadiren de olsa Omega'yı mühürleyebilir*. Sadece bağlı olmayacaklar ve hamilelik şansı düşük. (Tabiki Beta da mühürlenebilir.)

*Başkaları ile birlikte olmayacakları bir çeşit söz. Genellikle Alfa ve Omegalar arasında olduğu için Alfa Omegayı boynundan ısırır ve onu mühürler. Ayrılmaları için sanırım ikisinden birinin ölmesi gerekiyormuş.

Şaşırdım ama bu anlaşılabilir (öksürür). Benim gibi inanılmaz ve iyi karakterli Beta pek yok. 

Ancak ben çocukken cinsiyet ayrımcılığı çok ciddiydi bende kararımı verdim, gelecekte kendime sadece kadın Beta bulacaktım. 

Ayrıca  ben düz bir adamım! Gerçi benim oda arkadaşım zararsız ve yumuşak sonra büyük gözlere, küçük dudaklara sahip ve kahretsin çok tatlı!!

Ama ben düz bir adamım!

Küçük Omega reddedildikten sonra vazgeçmedi hatta yurtta kalırken sarılmak için ısrar etti! Anlıyorum ki  yakında kızışmaya girecek bu yüzden onu alıp acilen okul doktorunun ofisine götürdüm. Onu oraya bıraktıktan sonra hızlıca yurda döndüm. Yoksa geçen sefer Timothy'nin olayı gibi olacak! Söylenilene göre o ve oda arkadaşı zorla odaya kilitlendiği ve birkaç gün boyunca utanç verici şeyler yaptığı idi.

Henüz tüketilmek istemiyorum!!!



My Roommate Probably Is Not an Omega(ÇEVİRİ)Where stories live. Discover now