13- İkinci Musabaka

1.4K 111 3
                                    

Saat 8e yaklaştıkça alan dolmaya devam ediyordu. Bizim çocuklar yine tam takır öndeki yerlerine geçmiş heyecanla bekliyorlardı. Yine salon ful çekmiş canlı yayın başlamıştı. İlk maç soyeondu ve sahneye çıktıklarında içeriden izlemeye başladım.

İlk maçtaki gibi direk değilde onun atak yapmasını beklemişti. Rakibi güçlüydü evet ama soyeon un tek bir hareketine bağlıydı. Minnie beni çağırdığında hazırlanmaya başladım.

Ellerime sargıyı sardıktan sonra bağcıklarımı sıkıca bağladı. Ringin zil sesi geldiğinde soyeonun kazandığını anladım. Tüm salon onun adını söyliyordu.

Spiker 2. Yarıyı başlattığında ikimizde köşelerimizde bekliyorduk. Minnie üstümde ki tişörtü çıkarttığın da ağzılığı  taktı.

"merhaba hanımlar ve beyler. Büyük Doongchoon salonunda yapılacak olan Kore'nin en büyük ligi RFC'nin 38. Musabakasına hoşgeldiniz."

Drogana döndüğümde konuşmaya başladı.

"hemen yere inme lisa"
"bunun için çok uzun süre bekledim, hiçbir pişmanlığım olmayacak"

Ringe çıktığımızda hakem kontrolleri yaparak selamlaşmamızı istedi. Kuralları anlatarak ellerini iki yana açtı.

"hazır mısın?"

"hazır mısın?"

"hazır, başla"

Bütün dikkatimi rakibine vermişken hızla yumruklarını bana geçirmeye başladı. Kendime kalkan yapmış engellerken midesine hızla yumruğumu indirdim. Üzerime doğru atladığın da yere düşürmeye çalışıyordu. İleri doğru ittirerek karşılık verdim.

Dirseğime vurduğunda beklenmedik bir hareketti. Toparlanıp Kafasına tekme atarak yere düşmesini sağladım.  hakem hızla ilk rauntu bitirdi. Köşemize geçtiğimiz de dragon soğuk havluyu enseme yasladı. Su gibi olmuştum.

"lisa dikkatli ol ve yere inmemeye çalış"

Biraz su içip tekrar ayaklandım. İkinci raunt başladığında tüm gücüyle etrafımda dönmeye başladı. Hızla dönen tekme attığında ayağını yakaladım.

Jungkooka yaptığım gibiydi. Ayağını yakaladım ve diğeriyle vucakken ileriye itikledim. Tekrar yere düştü. Yerdeydi ama kalkmadı. Yere inmemi bekliyordu. Geri çekildiğim de hakem
2. Rauntuda bitirdi. Bu son raunttu. Köşeme geçerek son birkez suyumdan yudum aldım.

"dikkat et lisa" minnie

Tekrar pozisyon aldığımızda tekmemi savurarak vurmaya çalışmıştım ama  bacağımı yakalayarak ringin zincirlerine yasladı. Ayağımı kaydırma ya çalışıyordu.

"ne o yere inmekten mi korkuyorsun lisa?"

Kolarımla destek yaptığımda boşluğuma vurmaya başladı. Suratına dirsek attığımda geri çekilerek benden uzaklaştı.

Suratı kan içindeydi ama sanki maç daha yeni başlıyordu. Bütün gücüyle vurmaya başladığında suratıma birkaç yumruk yedim. Kollarımla kendimi korurken birden geri çekildi. Ağzıma gelen kan tadıyla duraksadığım da elimde ki eldivenler kan olmuştu. Sağıma döndüğüm de koşarak bana doğru geliyordu.

Jungkook

3.raunt hepimiz oturduğumuz yerden maçı izliyorduk. Lisa suratına yediği birkaç yumrukla geriye yalpaladığın da kızlar bağırıyordu.

Elini suratına götürdüğün de heryeri kan olmuştu.

"aman tanrım Lisaaa" rose
"heryeri kan oldu" jimin

Birden rakibi koşarak gittiğin de hepimiz ne yapıcağımızı bilemedik.

"LİSAAA... aman tanrım" jennie
"LİSAAAA" tae

Oturduğumuz yerden bağırıyorduk. Tüm salon korkuyla izliyordu...
Lisa birden ona gelen kadının kolunu yakalayarak yere doğru fırlattı. Ağzında ki kanı tükürüp kadının suratına sert bir yumruk indirdi.

Hepimiz derin bir nefes alarak lisaya tezahürat yapıyorduk. Kadını köşeye sıkıştırıp suratına daha sert vurmaya başladı. Ringin iplerine yaslayıp daha çok vuruyordu. Kadının kaşı patlamıştı. hakem yerde ki kadına hızla saymaya başladı. Tüm salon heyecanla bağırıyordu.

Hakem lisanın yanına gelerek lisanın elini havaya kaldırdı ve bağırarak,

"KAZANAN LALİSAAA"

tüm salon lisa diye bağırırken jimin ayısı sırtıma zıpladı. Kızlar ise çığlık atarak bağırıyolardı.


Lisa ringten indiğinde hızla yanına gitmek için içeri yöneldik. Kalabalık dağılmaya başlamıştı. Lisa sandalyelerin birisine oturmuş ağzında ki kanı temizliyordu. Hızla köşede ki suyu alarak yanına gittim.

Minnie suratını temizlerken hepimiz lisanın yanındaydık.

"nasılda indirdi yumruğunu ama" tae
"herhalde olum, belliydi lisanın kazanacağı" jimin
"lisa çok korktuk" jen
"evet, lisa birşey olacak diye" rose
"hadi ama kızlar bu lisa.. Neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz" rm
"lisa yere tükürdüğünde dedim ben helvayı hazırlayın cenaze kalkacak diye"tae

Dediklerine gülerken yanaklarım acıyordu.

" güldürmeyin beni ağzım acıyor "

" gidip dövelim mi lisa? "jimin

Hepimiz gülmeye başladığında lisa üstünü değiştirerek tekrar geri geldi. Sadece dudağı patlamıştı ama hepimizin yüreğine indirmişti.

Hepimiz kızların evine gittiğimizde  lisa direk kendini koltuğa atmıştı.
Yorgunluğu suratından bile okunuyordu ki bambam direk lisayı odasına çıkardı. Biraz dinlense iyi olacaktı....

One of the Ring - Liskook Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin