- 13 -

295 33 21
                                    

La ultimul etaj al clădirii Grand Price, un telefon vibra silențios în buzunarul sacoului azvârlit neglijent pe un scaun , în timp ce Jason manevra plăcerile doamnei Davis pe masa din sufrageria apartamentului lui. Erau nepăsători la ce se întâmpla în afara sferei lor de pasiune. Tot ce doreau acum era să se bucure de cât mai mult din ce avea să ofere celălalt. Anastasia savura din plin fiecare sărut și atingere în timp ce Jason se desfăta cu gustul dulce ce-i aparținea doar ei. Nu se putea sătura de ea și se părea că și ea îl dorea la fel de mult. Limba ei se lupta cu a lui pentru dominație, devenind treptat leoaica pe care își dorea el să o vadă. I-a ciupit limba cu dinții când a venit spre el, făcând-o să gemă de frustrare. Buzele ei le-au urmat pe ale lui, sărutându-l înapoi, sugându-i buzele și limba. Îl săruta ca și cum ar fi fost ultima ei masă pe pământ iar el se bucura de fiecare secundă. Adora felul în care îi dădea totul într-un singur sărut. Nu se putea abține să nu se gândească la cum l-ar ghida înăuntrul ei. Dacă ar fi explozivă în pat, sub el, așa cum își imagina.

Când Jason a rupt sărutul, pleoapele Anastasiei au căzut, ascunzându-și ochii după ce și-a dat seama că făcea. Ascundea adevărul, acela în care ea îl dorea mai mult decât ar fi putut crede. El i-a presărat sărutări în spatele urechii, în jos pe gât până pe colina umerilor. A lăsat-o pe spate, întinsă pe suprafața mesei cu ochii închiși în timp ce el o copleșea cu mai multe sărutări. Un oftat i-a scăpat Anastasiei, însoțit de mici gemete care s-au transformat curând în gâfâieli. Pleoapele i-au zburat alert în sus, deschizându-și ochii, când și-a dat seama ce intenționa Jason să facă. Cobora tot mai mult cu buzele în jos, atingând și mângâind cu limba fiecare centimetru al ei. Undeva la nivelul pelvisului, o cicatrice lungă și purpurie i-a captat atenția. S-a încruntat la vederea ei, intuind care a fost evenimentul în urma căruia Anastasia s-a ales cu acest semn. Își amintea de seara în care a citit dosarul ei, și despre rândul în care era specificat cum părinții ei o înjunghiaseră când avea șaptesprezece ani. Voia să afle mai multe detalii despre acel moment și despre viața ei în general. Despre cum a ajuns să fie ceea ce era acum. Dar acesta nu era momentul potrivit. Nu voia să o scoată din starea în care era acum, așa că și-a pus buzele peste rana ei, sărutând-o blând în timp ce ea îi tremura în brațe. Mâna lui și-a găsit drum din nou spre interiorul coapselor, apropiind-se tot mai mult de sursa ei principală de plăcere. Îi săruta flămând valea dintre sâni, lăsând dâre de umezeală fierbinte în urma lui.

— Jason, te rog! Nu pot... oh Doamne! gemea și gâfâia, trecându-și degetele prin părul lui, aproape să îl smulgă.

În timp ce Jason își mișca degetele în interiorul ei, se întreba dacă Anastasia a mai experimentat vreodată beatitudinea care vine după satisfacția de a primi plăcere. Dacă nu, își propuse atunci că îi va da asta. Îi va oferi atât de multe orgasme încât îi vor fi suficiente după ce va pleca de la el. Gândul de a o lăsa în urmă îi lăsa un gust amar, așa că în loc de asta, s-a concentrat pe a o face să se simtă în al nouălea cer.

Capul i-a coborât mai jos de limita de confort a Anastasiei și îi săruta apăsat interiorul coapselor, făcându-i picioarele să tremure pe lângă capul lui. Dinții mușcau și ciupeau din când în când, făcând-o să se smucească cu scâncete silențioase. Cu o atenție înviorătoare, a lins în centrul ei în timp ce degetele se mișcau în interior. Cu cealaltă mână îi mângâia sistematic sânii, nedorind să îi ignore.

— Jason... eu... a gâfâit zvârcolindu-se sub el. Respirația ei se agita și a scâncit încordându-se în jurul degetelor lui. Jason simțea cât era de aproape și tânjea să alunece în adâncimea ei strâmtă, pantalonii strângându-i-se mai mult in jurul lui doar gândindu-se la cum s-ar simți în interiorul ei.

— E prea mult! Oh... ce-mi faci tu ?? !!!

— Lasă-l să fie, iubito. A șoptit senzual printre mișcările limbii și i-a dat imboldul de care avea nevoie pentru ca orgasmul să se aprindă în trupul ei. I-a mușcat clitorisul încordat, nu foarte tare, ci suficient încât să convulsioneze și apoi să îi strige numele.

PREDESTINAREDove le storie prendono vita. Scoprilo ora