YH • 2 | DÜŞÜŞ

168K 6.2K 4.1K
                                    

Yorum yapmayı, oy vermeyi unutmayın, kırmızı güllerim 🥀

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yorum yapmayı, oy vermeyi unutmayın, kırmızı güllerim 🥀

Bölüme 🥀🍷

Bölüm Şarkısı : Charli XCX - Boom Clab

2. BÖLÜM / DÜŞÜŞ

Hiçbir zaman karamsar derecede umutsuz biri olmadım.

Dikenli yollarda yürüsem, o yürüdüğüm yollarda önüme engeller çıkarsalar bile azimle koşarak yoluma devam edebilirim. Akşam olup da yatağıma uzandığım o en tatlı, rahat anda hayaller kurarak uykuya dalarım.

Ben hâlâ sevgiye, aşka, bağlılığa, sadakâte inanıyorum. Karşılıksız dostluklara...

Şehir, biraz sisliydi bugün.

Arabanın konforlu koltuğuna geçtik. Beren de benimle birlikte arka koltukta, yanımda oturdu.

Bu sırada abisi Savaş, telefonla konuşuyordu. Sıkılmış, erkeksi bir tonda, "Akşam müsait olursan olur," diyordu telefondaki kişiye. "Ama şu an orda olamam, küçük bir çocuğun bakıcılığı bana kaldı."

Beren, elbette bu çocuk sıfatının kendisini ifade ettiğini anladığından, siyah saçlarını geriye itelerken, "Sensin çocuk," diye homurdandı.

Savaş bir süre daha telefonla konuştuktan sonra, telefonu kapattı.

Beren, sinir bozucu bir sesle, "Abi, şu tabletini verir misin?" diye sordu. Öne doğru uzanmak için, öndeki yolcu ve şoför koltuğunun uçlarına tutunuyordu.

Savaş, bu haline gözlerini devirdi. Koltuğun üzerinde duran tableti almaması için tek neden, kolunu uzatmamasıydı. Çünkü, zenginliğin nimetleri içinde nazlı bir şekilde büyüyen evin küçük şımarık prensesi, kolunu uzatamaz belki bir kez daha incinir. Yazık, bunu istemeyiz, değil mi?

Evet, bunu hiç istemeyiz.

Savaş, umursamazca tableti alıp kardeşine uzattı. Kadınlarla dolu mükemmel bir parti kendisini bekliyorken, bu aptal kardeşi küçüklüğünden beri her planını bozduğu gibi yine bozuyordu. iŞimdi burda mı olması gerekiyordu? Bu gereksiz kız kardeşi ve... Diğeri kimdi? Arkadaşı.

Beren, yine sinir bozucu bir sesle teşekkür ederken, abisinin yanağına öpücük kondurdu ve tableti alarak yerine yerleşti. Beren, "Nüket bak, sana ne göstereceğim," diyerek bir siteye girdi.

Demek adı buydu.

Nüket.

Fazla... Demode.

Aynadan bakabildiği kadarıyla, kardeşiyle beraber tablete bakan başının çevrelediği hafif kızılımsı sarı saçları çok doğal görünüyordu, içinde yüzünü görmek isteyen bir dürtü oluştu. Fakat şu an, saçlarının kapattığı yüzünü göremiyordu. Nüket sanki Savaş'ın içten dilediği bu arzuyu duymuş gibi o anda başını kaldırdı ve göz göze geldiler. Savaş, onu kabaca inceleme fırsatı bulmuştu; ince dudaklar, küçük bir burun ve bal rengi gözler. Bakışları beğeniyle parıldayınca gözlerini ondan çevirdi. Bu hayatta olmayacağı bir şey varsa o da sübyancı olmayacağıydı.

YARALI HAYALLER (+18)Where stories live. Discover now