•Two•

2.8K 154 354
                                    

"Bu gece eve gitmeyeceğiz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Bu gece eve gitmeyeceğiz..." dedi Bucky güzel bir gülümseme ile şarap bardağını dudaklarına götürürken. "Otelde eğlenceli bir akşam geçireceğiz."

Steve etini kestikten sonra maviliklerini eşinin açık maviliğine çevirdi ve gülerek kafasını sola yatırdı. "Peter ne olacak, bebeğim?"

"Sen onu düşünme güzellik. Tony'i aradım. Bu gece Peter ile kalacak." diye cevap verdi eşine Bucky. Steve etini ağzına atıp "Eve gittiğimizde beş gün boyunca temizlik yapacağız gibi duruyor." diye mırıldandı. Bucky gülümseyerek eşinin elini tuttu ve dudaklarına götürdü. "Hatırlıyor musun? Eskiden beraber hem evi hem bahçeyi temizlerdik saatlerce."

Yıl 1939

Steve serumu almadan 1 yıl önce

"Bucky, biraz bana yardım edebilir misin?" diye sitem etti sarışın genç elindeki küreği toprağa sokmaya çalışırken. Bucky ise konuştuğu kızdan özür dileyerek yanından ayrıldı ve dostunun yanına geldi.

"Gör bak, Stevie. Bu kız benim son sevgilim olacak. İçimden bir ses bu kızla evleneceğimi söylüyor."

Steve küreği daha fazla zorlamak istemediği için toprağa bırakıp küçük alnına düşmüş olan saçlarını geriye attı ve arkadaşına baktı. "Tabii. Aynı şeyi Elizabeth için de söylemiştin ve daha sonra kızı terk etmiştin."

Bucky, Steve'in yere bıraktığı küreğe kısa bir bakış attıktan sonra omuzunu silkeleyerek tekrardan Steve'in koyu maviliklerine baktı. "Hissediyorum, bu kız çok farklı." Bucky'nin sesindeki heyecanlı tona tebessüm etti Steve.

"Umarım dediğin gibi olur. Yoksa benim başıma kalacaksın."

"Ne güzel işte. Daha ne istiyorsun?"

"Seni eşim yapamam Bucky. Üzgünüm." diye mırıldandı Steve gömleğinin üstünden bir düğme açarken. Bucky arkadaşının beyaz tenine farkında olmadan bir bakış atıp daha sonra dikkatini yeniden toparladı.

"Beni beğenmiyor musunuz beyefendi?"

"Sen beğenilmeyecek biri değilsin Bucky. Sadece ikimizi yan yana beğeneceklerini düşünmüyorum."

"Tanrım! Steve, şu konuyu bedenine getirip durma...-"

"Bedenime getirmiyorum aptal! İkimiz de erkeğiz."

"Yani?"

"Saygılı insan yok denecek kadar az. Buna saygı göstereceklerini düşünüyor musun?"

"Sence gelecekte bu değişir mi?"

"Bunu ancak gelecekte biliriz Buck."

"Howard Stark belki zaman makinesini de yapar. Ne dersin?"

Steve hafifçe gülerek bedenini ağacın gölgesine attı ve gözlerini kısarak Bucky'e baktı.

"Uçan araba yapacağını da söylemişti ama gökyüzünde tek bir araba bile göremiyorum."

мy тwo dαdѕ » ѕυpeтғαмι̇ly•StuckyWhere stories live. Discover now