•Nine•

1.6K 108 175
                                    

Yıl 1941

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Yıl 1941

Steve serumu almadan 1 Ay Önce

"Yine mi denedin..?" diye tısladı Bucky büyük bir sinirle. Steve kafasını öne eğip bir şey demediğinde bu kumral adamı daha fazla sinirlendirmişti. "Steve, bu ölme merakın ne senin!?"

Sarışın genç maviliklerine Bucky'e çevirip içine derin bir nefes çekti. Bucky'nin bu askerlik mevzusunda çok net olduğunu bildiği için ondan gizli denemişti fakat yine yakalanmıştı.

"Sadece...-"

"Sadecesi yok bunun, Steve! Bir de evrakta kandırma yapmışsın."

"Beni ceza niyetine askere gönderecek değiller ya."

"Askere göndermezler ama hapise rahatlıkla gönderebilirler, aptal!"

"Bucky...-"

"Gidiyoruz."

"Nereye?"

"Temiz hava almaya, sinirliyim."

Steve kafasını sallayıp ayağa kalktığında Bucky sandalyenin üstünde duran küçük ceketi aldı ve Steve'in omuzlarına koydu. İkisi de evden çıktıktan sonra bir taksiye bindiler.

Steve nereye geldiklerini bilmiyordu ama uzun sayılabilecek bir süre sonra Bucky taksiciye durmasını söyleyip parasını ödedi ve ikisi de arabadan indiler.

Sarışın genç etrafına baktı. Genellikle hep taştı buralar fakat karşısında kocaman ve güzel bir deniz vardı.

Bucky, Steve'in ufak elini tutup uçurumun başına doğru yürüdü. Steve hızlı atan kalbiyle bir Bucky'nin eline bir kendi eline bakıyordu.

"Sana her sinirlendiğimde buraya gelirim..." dedi Bucky o karizmatik gülüşüyle. "Bu mavi deniz bana senin mavi gözlerini hatırlatır ve ben sakinleşirim."

Steve'in yüzü tatlılıkla kızarırken tüm bunların hayal olmaması için yalvarıyordu Tanrıya.

"B-bucky...-"

"Lütfen. Beni dinle..." dedi kumral adam bir elini Steve'in küçük ama güzel yüzüne koyarken. "Küçüklüğümüzden beri yan yanayız. Ben sana hep küçük kardeşim gözüyle baktığımı sanardım ama sen benim için daha fazlalasısın. Senin o güzel gözlerinden yaşlar aktığında benim kalbime bıçak sokuyolar sanki. Seni seviyorum Steve ve bunu daha fazla saklamak istemiyorum."

мy тwo dαdѕ » ѕυpeтғαмι̇ly•StuckyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin