•Eleven•

1.5K 123 140
                                    

Peter yataktan nefes nefese kalkıp kendisini sakinleştirmek için uğraştı uzun bir süre

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Peter yataktan nefes nefese kalkıp kendisini sakinleştirmek için uğraştı uzun bir süre. Son birkaç haftadır bu tür kabuslar çok görüyor ve ne yapacağını bilmiyordu.

Bir mırıldanma sesi geldiğinde sol tarafına baktı. Yavru kedisi Alpine sol tarafına kıvrılmış kendisine bakıyordu. Peter gülümseyerek kedinin başını okşadı ve ayağa kalktı. Çok sessiz adımlarla babalarının kaldığı odaya gidip onları uyandırmayaya dikkat edecek bir şekilde kapıyı açtı ve içeriye girdi.

Steve düz bir şekilde yatarken Bucky hem kolunu hem bacağını adamın üstüne atmış, başını da omuz ve boyun boşluğuna uyuyordu.

Tebessüm etti Peter. Babalarının aşkını her gördüğü zaman kıskanıyordu. Bitmeyen bu sevgi karşısındaki acaba kendisini de bu denli seven birinin olacağını düşünmeden edemiyordu.

"Ufaklık, sorun ne?" bu ses sarışın babasının sesiydi.

"Seni uyandırdım mı baba?"

"Uyanalı çok oldu ama baban rahatsız olmasın diye hakeret etmiyorum."

Oh, hayır. Kesinlikle kendisini bu kadar çok seven birini bulamayacaktı. Bucky ve Steve bu dünyasının istisnasıydı.

"Sadece kabus gördüm." dedi Peter fısıldayarak. Steve bununla beraber çok yavaş bir şekilde eşinin en başta bacağını bedeninden çekti ve yatağa koydu. Daha sonra kolunu da çok yavaş bir şekilde üstünden çekti. En sonunda ise omuzu ve boynunun arasındaki başını yastığa koyup alnına bir öpücük bıraktı ve ayağa kalkıp oğlunun omuzuna kolunu atarak dışarıya çıktı.

"Seninle uyuma mı ister misin?"

"Hayır, baba. Kocaman çocuk oldum."

"Pekâlâ. O zaman ben eşimin yanına dönüyorum."

"Tamam,tamam! Evet, seninle uyumak istiyorum."

Steve gülümseyerek oğlunun odasının kapısını açtı ve girmesine müsaade etti. Hemen ardından da Steve girip kapıyı kapattı ve oğlunun yatağına adımladı. Uyuyan kediyi rahatsız etmeyecek bir biçimde yatağa yattıktan sonra göğsüne iki kez vurdu.

Peter hızla babasının göğsüne kıvrılırken Steve kollarını oğlunun bedenine doladı ve saçlarına büyük bir öpücük bıraktı.

"Anlatmak ister misin yoksa sadece uyumak mı istiyorsun?"

"Uyumak istiyorum."

"Tamam o zaman. Ben senin yanındayım."

"Babamın neden başını senin boynuna soktuğunu şimdi daha iyi anlıyorum."

"Nedenmiş?"

"Çok güzel kokuyorsun."

Steve gülümseyerek oğluna daha sıkı sarıldı ve burnunu oğlunun kahverengi saçlarına sokup derin bir nefes çekti içine.

мy тwo dαdѕ » ѕυpeтғαмι̇ly•StuckyTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang