Teşekkür konuşmalı Müteşekkür bitiş notu

3.9K 137 40
                                    

Sevgili DorEl ailesi, her bir ferdini sevdiğim, serimizin ilk kitabının okuyucuları;

Aslında böyle bir konuşma falan yapmayacaktım ama okunma sayılarımızın maşallahı olunca artık duramadım. Bizimkiler tutturdu 'konuşta, konuş' diye. Kaç bölüm yardımcı oldular bana, kıramadım.

En çok ısrar eden kişi bizim ödlekti. Doruk. Kendi adı Doruk'ta 4. olmuş. Size minnettar. Ego sıralamasında 1. yapmışız, biraz kırıldı ama hallettim ben o işi.

Ardından güçlükadın ve Elif'te 10. olan kızımız var. Oda tutturdu teşekkürlerimi ilet diye. Sizi çok seviyormuş :)

Bende teşekkür etmek istiyorum, 45 bin okunmaya bayağı az var. Hatta şu an okuyanlar bitirse geçiyoruz bile. -sizin ne zaman bunu okuyacağınızı bilmiyorum ama neyse-

Yıllar önceki halime, 9 yaşında ilk bölümü atan kıza bunları anlatsaydım bana inanmayıp 'gelecekte fittıracak mıyım' diye sorardı. Olsun. Oda çok teşekkür eder inanırsa.

O kadar iyi yorum aldım ki, yaşına rağmen iyisin demeyen herkesi çok seviyorum. Anladık velet görüyorsunuz ama yapmayın şöyle şeyler.

Bu konuşma bize yakışmıyor. Sıkıcılık Doruk'un olduğu bir kitabın konuşmasında olmaz. O yüzden canlanıyoruz canikomlar!

Mesela Dev Adam ile!
Serimizin ikinci kitabı. Gece'nin aptal olduğunu sık sık söyleyecek, Şimal'e sövecek, Devimiz Cihan komutanı seveceksiniz. Yağız konusunu ben bile bilmiyorum her kafadan ayrı bir ses çıkıyor ama onuda seversiniz herhalde😕

Aşkları Cihan'ın bulaşıkları kadar temiz, Gece'nin valizinin içindeki buruşmuş sweatlar kadar karmaşıktır. Niye? Çünkü aptal kız, bulmuş dağ gibi adamı birde beğenmiyor. Geri zekalı!

Hsksjk kendi reklamını yapmak garipmiş. Ama cidden, daha güzel oldu o kitap.

Tekrardan teşekkürler.


Seviliyorsunuz🎈
Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun🎈
Dün kandildi, oda mübarek olsun🎈

Yorumlarda buluşalım efendim, saygılar...

Komutan (Koruması Mısın?- 1)Where stories live. Discover now