Marvel & Supernatural

3.2K 134 76
                                    

Tuttuğun takımın maçında tezahürat yaparken kendini biraz fazla kaptırsan verecekleri tepki ne olurdu?

Tony Stark
Başta seni tanımıyormuş gibi davranır. Bir süre sonra heyecanını ona da bulaştırırsın ve birlikte tüm stadyumu coşturursunuz.

Pietro Maximoff
Hiperaktif bir kişiliğe sahip olduğundan bu tür ortamları severdi. Sana ayak uydururdu.

Bucky Barnes
O kalabalık ortamları sevmez, senin için buna katlanıyor. Sen kendinden geçerken yüzünde gülümseme içinde büyük bir pişmanlıkla seni izlerdi.

Clint Barton
Siz tezahürat yapmaya kulede başlarsınız. Statta turşu yerken maç hatalarını tartışırsınız. Penaltıyı kaçıran futbolcuya sinirlenip soyunma odasını basmaya çalışırsınız.

Loki Laufeyson
Başta gelmek istemedi son dakikada fikrini değiştirip gelirdi. (Thor'dan kaçtı) Senin bu halinle dalga geçerdi ama içten içe kendini de maça kaptırırdı.

Thor Odinson
Senden tırstığı için maç bitene kadar sesini çıkarmazdı.

Dean Winchester
Senin bu halin hoşuna giderdi ve sana katılırdı. Maç sonuna kadar favori atıştırmalıklarınızı yersiniz. Maç sonunda eve gelene kadar kutlama dansı yapardınız.

Sam Winchester
Senin bu hallerine alışkın olduğundan seni gülerek izlerdi.

Castiel
Sırf meraktan seninle gelmişti. Sürekli maçla ilgili sorular sorardı ama çoğunu duymazdın. Sen kendini kaptırınca tuhaf bakışlarla seni izlerdi.

Jack Kline
O sizin gibi davranmak istediğinden sana ayak uydurmaya çalışırdı ama sen kendini kaptırınca senden biraz korkardı.

Jack Kline • O sizin gibi davranmak istediğinden sana ayak uydurmaya çalışırdı ama sen kendini kaptırınca senden biraz korkardı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(:

Multifandom Hayal EtHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin